Keith Long
Favori Üye
Biliyorum ben 2013 te devamını yazdım forumda anlamsız olmuş dediler @Doğan @AteşBöceği @XanTier hatırlar o dönemi @Dosistar yönetimi kaldırmılş
Biliyorum ben 2013 te devamını yazdım forumda anlamsız olmuş dediler @Doğan @AteşBöceği @XanTier hatırlar o dönemi @Dosistar yönetimi kaldırmılş
Aşılara da bayağı düşkün. :aIrlanda düskünü üyemiz.
İrlanda istiyor Türkiye AB dışında diye okulda istiyor İrlandada @Yakamoz-Asi @EmreCanAşılara da bayağı düşkün. :a
Aşılara da bayağı düşkün. :a
İrlanda istiyor Türkiye AB dışında diye okulda istiyor İrlandada @Yakamoz-Asi @EmreCan
İrlanda 10 ayda 5 doz Türkiye 13 ayda 4 doz @Yakamoz-Asi @EmreCan
pasaport 6 aydır irlanda konsolosluğunda eylülde bodrumdan gideceğim rynairla @Yakamoz-Asi @Yakamoz-Asi @EmreCanKac ay olmus Irlanda konusu dile getireli. Ama yakinda gidecek insallah.
pasaport 6 aydır irlanda konsolosluğunda eylülde bodrumdan gideceğim rynairla @Yakamoz-Asi @Yakamoz-Asi @EmreCan
@EmreCan irlandanın yemekleri kanlı oluyor hayvanların kanları ayıklanmıyor
hangisini tercih edersin biontech olmayı içinde kanlı yemek yemeğimi köfteyi bile kessen kan akıyor beef meatball beef hamburger bataklıktan yapılan tereyağ birde acı sos bunumu tercih edersin yoksa biontech mi
hiç Türkiye bilmiyor @EmreCan
------
@12.Adam @xemrexxx
Kac ay olmus Irlanda konusu dile getireli. Ama yakinda gidecek insallah.
Bu İrlanda adamın bütün bilinçaltını rehin almış yakasını bırakmıyor.İrlanda istiyor Türkiye AB dışında diye okulda istiyor İrlandada @Yakamoz-Asi @EmreCan
İrlanda 10 ayda 5 doz Türkiye 13 ayda 4 doz @Yakamoz-Asi @EmreCan
Hiç birini tercih etmem. İrlanda'nın da Çin'den farkı yok gibi.irlandanın yemekleri kanlı oluyor hayvanların kanları ayıklanmıyor
hangisini tercih edersin biontech olmayı içinde kanlı yemek yemeğimi köfteyi bile kessen kan akıyor beef meatball beef hamburger bataklıktan yapılan tereyağ birde acı sos bunumu tercih edersin yoksa biontech mi
hiç Türkiye bilmiyor
Ne yerim ne de yediririm.Cevabini merakla bekliyorum @EmreCan
Bu İrlanda adamın bütün bilinçaltını rehin almış yakasını bırakmıyor.
Hiç birini tercih etmem. İrlanda'nın da Çin'den farkı yok gibi.
Ne yerim ne de yediririm.
İrlandanın futbolu bizden iyiSabah sabah kahkaha attim Allah da seni güldürsün
Amin cümlemizi inşallah.Sabah sabah kahkaha attim Allah da seni güldürsün
İrlandaya gittim 2019 daAmin cümlemizi inşallah.
Keith long yaptım11 yıldır forumda her zaman aktif olan. Forum kurulduğundan beri 17 yıldır muhtemelen en çok vakit ayıran 3-4 üyeden biridir.
İrlandaya neden gittin sen? Ailenle mi gittin?
İngilizce öğrenmeye gittim 11 ay tek başıma kaldımİrlandaya neden gittin sen? Ailenle mi gittin?
Pompy bu kadar mesajı nasil yazmış hayret edilesi birşey 😧
reyiz 3 dizi daha başlatır isviçreli kötü mod yetişmesin diyePompy bu kadar mesajı nasil yazmış hayret edilesi birşey 😧