Ama bildirimlerim gitmiyor Sihirli annem takipte ve Halkın polisine bakarmısınYazdıklarının çoğunu anlamasamda adam gibi adam en azından bitmek tükenmek bilmeyen senaryoları var.
En kısa zamanda hepsine bakacağımAma bildirimlerim gitmiyor Sihirli annem takipte ve Halkın polisine bakarmısın
en önemlisi bayram arası bölümüydü resmen sezon finali gibi bir bölüm oldu 9 bomba patladı senaryodaEn kısa zamanda hepsine bakacağım
Yorumunu hiç görmüyorum ve atacan kızıyor beğendim tuşuna basıyorumForumca bütün senaryolarını okusak , mesaj yazmayacak olan üye.
Şimdi iki taneSenaryoları bol yazan dizileri çok olan bir üyediryorumları biraz karışık ama samimi,iyi bir üye
Hayır 23 yaşındayım haksızlığa karşıyım sadece dizi haksızlığa uğradı star yılbaşı sahnesini kesti yılbaşı yemeğinde herkesi uzaya uçurup dudu yaptı dicektiYaşı ya çok ufak bir kardeşimiz yada uzun zamandır bizi trolleyen biri.
Benim senaryo değişik olucak bahtsız bir emniyet müdürü bu tatile çıkar kız arkadaşıyla türkiye de felaket yaşanır adam 2 sevgilisini kaybetti platonik aşkını hapse attı bir tanesi intihar etti polis balosunda kıskançlıktan bir tanesi patladıXemrexx'in yedek hesabı
Hahaha çok komiksin fuat Avni ne alaka babamın patronu silahlı saldırıya uğradı ardından dosya Hakan uzanın sponsor olduğu yer diye2-3 kişinin kullandığını düşündüğüm forumun fuatavnisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?