2x1. Bölüm
2x2. Bölüm ..
muhteşem başladı yine zaten demelzayı görünce insan kendini kaybediyor konuya adapte olmak için bir yarım saat bekledim
ilk bölüm geçen sezon batan geminin mallarının halk tarafından talan edilişinden sonra ross poldark ın mahkemeye çağrılması, demelzanın endişeleri, gevşek kuzenin ruhi bunalımı damga vurdu
ikinci bölümde mahkeme sahnesi harikaydı ordaki demelzanın eşini kurtarmak için çırpınışlarınıda saygıyla selamlıyoruz.. poldark ın savunmasıda harikaydı .. tabiki mahkemenin mutlu sonla bitmesi ayrıca bizi sevindirdi poldark için sevinmedimde demelza mutlu olduğu için mutlu oldum kendi payıma )
demelza her sezonun güzel geçen sezonda muhteşemdi bu sezonda aynı derece muhteşem hem güzel hemde sempatik
2x2. Bölüm ..
muhteşem başladı yine zaten demelzayı görünce insan kendini kaybediyor konuya adapte olmak için bir yarım saat bekledim
ilk bölüm geçen sezon batan geminin mallarının halk tarafından talan edilişinden sonra ross poldark ın mahkemeye çağrılması, demelzanın endişeleri, gevşek kuzenin ruhi bunalımı damga vurdu
ikinci bölümde mahkeme sahnesi harikaydı ordaki demelzanın eşini kurtarmak için çırpınışlarınıda saygıyla selamlıyoruz.. poldark ın savunmasıda harikaydı .. tabiki mahkemenin mutlu sonla bitmesi ayrıca bizi sevindirdi poldark için sevinmedimde demelza mutlu olduğu için mutlu oldum kendi payıma
Demelza bu sezon daha bi güzellesmis
demelza her sezonun güzel geçen sezonda muhteşemdi bu sezonda aynı derece muhteşem hem güzel hemde sempatik