Suan dizide hangi haldeben kadının gözlerini sevdim gözleri muhteşem
Suan dizide hangi haldeben kadının gözlerini sevdim gözleri muhteşem
daha dizinin ilk bölümü yayınlandı iki halinide gördüm ama bu kadın haricinde birde heida reed var o da muhteşem yani bayan oyuncularda dizi tam 12 den vurmuş )Suan dizide hangi halde
Yıkanınca evrim geçirenlerden )))
bu kadını görüyormusun @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60
yıkanınca böyle oluyor
@legolas9900
@yatutarsa @MelankoliK @gözlemci
aman beee köpek daha sevimli bence
bu kadını görüyormusun @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60
yıkanınca böyle oluyor
@legolas9900
@yatutarsa @MelankoliK @gözlemci
yalnız altyazı gecikiyor hala çıkmamış çıksa anında ikinci bölüme geçiş yapacağım hala altyazı hazırlanma aşamasındaBu dizi sirf demelza karakteri icin izlenir
Kadin cok güzel biri hele ki gözleri muhtesem
köpeğide yıkasan öyle kızıl saçlı güzel bir kıza dönüşürmü dersin öyle bir ihtimal varsa onuda yıkarızaman beee köpek daha sevimli bence
izlediğim sitede daha eklenmemiş ama bir bakayım yinede çok geç kaldılar en son divixplanette hala altyazı yükleniyor yazıyordu2. Bölümün Altyazisi cikmadimi daha ?
@destere
brikaç saat önce gördüm senin olsun pol parlakpoldark 2. bölümü yayınlanmış duyduk duymadık demeyin
@legolas900 @sokak sanati @sürgünüm @vadikızı @MelankoliK @xemrexxx @Çiğdem-
http://www.dizibox.org/poldark-1-sezon-2-bolum-izle/
@legolas9900 nick i yanlış tiketlemişim
mutlaka izle daha geç olmadan bilirsin kötü dizi izlemem sonra pişman olacağına zamanında başla iştebrikaç saat önce gördüm senin olsun pol parlak
Her hafta yeni bir diziye başlıyoruz Twin Peaks'i ne zaman izleyeceğiz. Bu diziye başlayamam bu hafta Peaky Blinders'in ikinci sezonunu bitireceğim.poldark 2. bölümü yayınlanmış duyduk duymadık demeyin
@legolas900 @sokak sanati @sürgünüm @vadikızı @MelankoliK @xemrexxx @Çiğdem-
http://www.dizibox.org/poldark-1-sezon-2-bolum-izle/
@legolas9900 nick i yanlış tiketlemişim
onun konusunu @OzaN açacakmışHer hafta yeni bir diziye başlıyoruz Twin Peaks'i ne zaman izleyeceğiz. Bu diziye başlayamam bu hafta Peaky Blinders'in ikinci sezonunu bitireceğim.
Güncel diziler ve filmlerde var bu haftayı çıkarırım. Haftaya Allah kerim.
bloodline ı izlemeye başladınmı onun tüm bölümleri topluca yayınlanmış onu biriktirmeyede gerek yok@destere diziyı biraz biriktirmek istiyorum. O nedenle sonra devam ederim.))
iyi biriktir bakalım sonunda topluca girişeceksin sanırım )Onuda biraz beklemek zorundayım. @destere