İngiliz Poldark - Dizi Yorumları

1S1B İzledim

Güzel bir dizi olacağını genel olarak sezdirdi ilk bölüm ama konu cidden karmaşık geldi. 2. bölüm fragmanına baktığımda da bölümlük olay seyirleri içerisinde geçecek galiba dizi.

Oyuncular iyi. Poldark için doğru seçim yapmışlar gibi, Elizabeth gerçekten çok güzel kadınmış. Francis çok itici olacak.:ss Hizmetçi kızda iyi.

Demiştim şu sıralar Amerika'ya merak saldım diye bu dizi o merakımın üstüne çok iyi gitti. Devir çok hoş bir devi. Ayaklanmadan sonrasında Amerikan'ın gelişimi ve bolluk çağı gibi bir şey. İyi yansıtmaları lazım dönemi.

İlk bölüm için geleceğe yönelik bir beklenti içine sokmadı ama güzeldi 7.5'den 8/10 verdim.:X @destere

1S1B İzledim

Güzel bir dizi olacağını genel olarak sezdirdi ilk bölüm ama konu cidden karmaşık geldi. 2. bölüm fragmanına baktığımda da bölümlük olay seyirleri içerisinde geçecek galiba dizi.

Oyuncular iyi. Poldark için doğru seçim yapmışlar gibi, Elizabeth gerçekten çok güzel kadınmış. Francis çok itici olacak.:ss Hizmetçi kızda iyi.

Demiştim şu sıralar Amerika'ya merak saldım diye bu dizi o merakımın üstüne çok iyi gitti. Devir çok hoş bir devi. Ayaklanmadan sonrasında Amerikan'ın gelişimi ve bolluk çağı gibi bir şey. İyi yansıtmaları lazım dönemi.

İlk bölüm için geleceğe yönelik bir beklenti içine sokmadı ama güzeldi 7.5'den 8/10 verdim.:X @destere
dranlarda 8 verdiğim hiçbir dizinin tamaını izlemeden bırakmadım umarım devamını getirirsin :) komedilerde ve korku ve gerilimde 6 puan üstü dramlarda 8 puan ve üstü muhteşem demektir ilk girişin umut veriyor :)

birde amerikanın eski dönemlerini görmek istiyorsan ve de 9 puanlık şaheser bir dizi izlemek istiyorsan sana önerim bu diziyi bitirdikten sonra
Deadwood u mutlaka izle gelmiş geçmiş en harika western dizilerinden biridir :)

dranlarda 8 verdiğim hiçbir dizinin tamaını izlemeden bırakmadım umarım devamını getirirsin :) komedilerde ve korku ve gerilimde 6 puan üstü dramlarda 8 puan ve üstü muhteşem demektir ilk girişin umut veriyor :)

birde amerikanın eski dönemlerini görmek istiyorsan ve de 9 puanlık şaheser bir dizi izlemek istiyorsan sana önerim bu diziyi bitirdikten sonra
Deadwood u mutlaka izle gelmiş geçmiş en harika western dizilerinden biridir :)
Devam edeceğim zaten. Giriş bölümü için iyi bi başlangıçtı bence. Outlander tarzında başlangıç yaptı.:X

Biraz Amerika;'yı anlatan dizi-film 'lere saracağım. Buda aklımda bulunsun.:X

2671E6A800000578-2986070-Wait_until_you_see_my_tresses_Demelza_boasted_Lovely_Hair_on_a_p-a-20_1425896284630.jpg

bu kadını görüyormusun @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60

yıkanınca böyle oluyor :)

tumblr_nie54qFbLx1tvc8zeo1_1280.jpg

@legolas9900

@yatutarsa @MelankoliK @gözlemci

Son düzenleme:
dün yayınlanmış ikinci bölümü ama hala altyazı çevirisi tamamlanmamış tamamlanınca zaten ilk işim bunu izlemek olacak ingiliz filmlerini ayrı bir seviyorum :)

ayrıca ouatlander ı @yatutarsa izliyordun sen sanırım bunuda seveceğine eminim :) yine tarihi yine fentastik vede fantazik bir dizi :)