foto süper ya ustam benim ustamAga 10 numara 5 yıldız fotoraf bulmuşsun,helal olsun.![]()
Hava sabahın körü gibi güneş yeni doğuyor çok kalabalık olmaması o yüzden bence.foto süper ya ustam benim ustam![]()
bence de sabahın çok erken saatleri bilerek o saati seçmişlerdir kalabalığın az olduğu zamanda hemen çekip işi bitirmek için yoksa içinde çıkamazlar orayı bilirim çok kalabalık haftaiçi bile öyleHava sabahın körü gibi güneş yeni doğuyor çok kalabalık olmaması o yüzden bence.
Öğle saatleri falan olsa adım atılmazdı orda o kalabalığa da Necati şaşmaz girmezdi çekim yapılamazdı.bence de sabahın çok erken saatleri bilerek o saati seçmişlerdir kalabalığın az olduğu zamanda hemen çekip işi bitirmek için yoksa içinde çıkamazlar orayı bilirim çok kalabalık haftaiçi bile öyle![]()
usta onu düşünmüştür zaten orda ne yapacak acaba her set resmi heycanı biraz daha arttırıyoÖğle saatleri falan olsa adım atılmazdı orda o kalabalığa da Necati şaşmaz girmezdi çekim yapılamazdı.
o resimler ilk vadiyi hatırlatıyor bana özellikle de karahanlının infazının yapıldığı yerSırf şu sahne bile bir ayrıcalık olacaktır bölümde.. yeni sezonda Vadi çok sert esecek. 12. Yılında reyting patlamasıyla saracaktır.
Taptalk 2