foto süper ya ustam benim ustamAga 10 numara 5 yıldız fotoraf bulmuşsun,helal olsun.
Hava sabahın körü gibi güneş yeni doğuyor çok kalabalık olmaması o yüzden bence.foto süper ya ustam benim ustam
bence de sabahın çok erken saatleri bilerek o saati seçmişlerdir kalabalığın az olduğu zamanda hemen çekip işi bitirmek için yoksa içinde çıkamazlar orayı bilirim çok kalabalık haftaiçi bile öyleHava sabahın körü gibi güneş yeni doğuyor çok kalabalık olmaması o yüzden bence.
Öğle saatleri falan olsa adım atılmazdı orda o kalabalığa da Necati şaşmaz girmezdi çekim yapılamazdı.bence de sabahın çok erken saatleri bilerek o saati seçmişlerdir kalabalığın az olduğu zamanda hemen çekip işi bitirmek için yoksa içinde çıkamazlar orayı bilirim çok kalabalık haftaiçi bile öyle
usta onu düşünmüştür zaten orda ne yapacak acaba her set resmi heycanı biraz daha arttırıyoÖğle saatleri falan olsa adım atılmazdı orda o kalabalığa da Necati şaşmaz girmezdi çekim yapılamazdı.
o resimler ilk vadiyi hatırlatıyor bana özellikle de karahanlının infazının yapıldığı yerSırf şu sahne bile bir ayrıcalık olacaktır bölümde.. yeni sezonda Vadi çok sert esecek. 12. Yılında reyting patlamasıyla saracaktır.
Taptalk 2