Polat Alemdar Sultanahmet'te-Bomba Set Resmi!

Aga 10 numara 5 yıldız fotoraf bulmuşsun,helal olsun.

Hava sabahın körü gibi güneş yeni doğuyor çok kalabalık olmaması o yüzden bence.
bence de sabahın çok erken saatleri bilerek o saati seçmişlerdir kalabalığın az olduğu zamanda hemen çekip işi bitirmek için yoksa içinde çıkamazlar orayı bilirim çok kalabalık haftaiçi bile öyle

Öğle saatleri falan olsa adım atılmazdı orda o kalabalığa da Necati şaşmaz girmezdi çekim yapılamazdı.

Öğle saatleri falan olsa adım atılmazdı orda o kalabalığa da Necati şaşmaz girmezdi çekim yapılamazdı.
usta onu düşünmüştür zaten orda ne yapacak acaba her set resmi heycanı biraz daha arttırıyo
yalnız şu gerçekki bunu vadici olduğum için söylemiyorum harbiden sezon finalleri konusunda kurtlar vadisinin yanına yaklaşabilecek bir dizi yok en iyi sezon finali yapan dizi açık ara vadidir çok manyak yapıyolar ya

Sırf şu sahne bile bir ayrıcalık olacaktır bölümde.. yeni sezonda Vadi çok sert esecek. 12. Yılında reyting patlamasıyla saracaktır.

Taptalk 2

Sırf şu sahne bile bir ayrıcalık olacaktır bölümde.. yeni sezonda Vadi çok sert esecek. 12. Yılında reyting patlamasıyla saracaktır.

Taptalk 2
o resimler ilk vadiyi hatırlatıyor bana özellikle de karahanlının infazının yapıldığı yer