Pokemon Go

ne olduğunu bilmiyorum cnm bugünde oynuyorduk pokemon topu bitti ayoll daha birşey yapamıyoruz
Öhe kız o zaman ne manası kaldı oyunun 😱
Pokemon topu denilen şeyi parayla satıyor olabilirler mi peki Çiko ? Oyundan kar elde etmek için

Bende indireceğim bir ara oyunu.
Öhe kız o zaman ne manası kaldı oyunun 😱
Pokemon topu denilen şeyi parayla satıyor olabilirler mi peki Çiko ? Oyundan kar elde etmek için
benim telefonum desteklemediği için kız arkadaşımla birlitke oynuyorduk ama 2 günde bitti pokemon topları
parayla satın alınıyormuş ama oyun türkiyede henüz çıkmamış çıkana kadar satın alınamıyormuş şimdi biz onumu beklicez

Iyy oyundan soğudum şimdi .ss
Why parayla alınıyorki

Paragözs .ss

aaa bizim pokemon topumuz bitti ayol şimdi ne olucak
Pokestoplardan toplanıyor. Haritada mavi şekiller oluyor camii, park, meydan gibi merkezi yerlerde oluyor genelde. Onun yakınına gidiyorsun tıklıyorsun o mavi şekile çıkan resmi çeviriyorsun sana 3-4 tane poketopu atıyor
Bunlar 5-10 dk da bir yenileniyor. O yüzden pokestop olan bir yere gidip poketopu stoklamanda fayda var

karakterin bulunduğu yeşillik yerde mavi su birikintileride gözüküyor onalrımı diyorsun onlar hep uzakta görünüyor yaklaşamıyoruzki o mavi su birikintilerine

karakterin bulunduğu yeşillik yerde mavi su birikintileride gözüküyor onalrımı diyorsun onlar hep uzakta görünüyor yaklaşamıyoruzki o mavi su birikintilerine

Böyle mavi bir çubuk gibi görünüyor işte bazen ucunda poketopu işareti de oluyor. Onlardan her tarafta var illa ki sizin orada da vardır

Böyle mavi bir çubuk gibi görünüyor işte bazen ucunda poketopu işareti de oluyor. Onlardan her tarafta var illa ki sizin orada da vardır
o yeşil alanda mavi çubuk gibi olan yeri görürsek onun üstünemi tıklıcaz hiç farke tmedim vlla öyle birşey genelde parkın orda geziyoruz biz parkın caminin oralardamı oluyor acil bulmamız lazım vlla pokemonlar çıkıyor karşımıza birşey yapamıyoruz ayoll

Aynen onlara tıkla karşına oranın fotosu çıkacak onu hızlıca çevir atacak sana poketoplarını
Bizim evin karşısında park var oturduğum yerden topluyorum ben o yüzden 220 tane varmış şu an
Gönderme olayı olsa size yollardım ama yok maalesef

aaa vlla bizde hep parkta geziyoruz çimen türü pokemon çıkıyor hep karşımıza

ama o dediğini fark etmedim ne olduğunuda bilmiyordum zaten şimdi daha dikkatli bakarız buluruz umarım resimleri şunlarmı

Evet soldakinden topluyorsun. Sağdaki dövüş için ama o 5. seviyede açılıyor. Zaten onun için pokemonlarının da sağlam olması gerekiyormuş. O yüzden şimdilik bulaşmayın siz bol bol pokemon toplamaya bakın

tşşk ederim ayy toplucazda önce pokemon topu bulabilirsek tabi

haritadada o şekilde top şeklinde görünüyor değilmi aaa yok buna benzer birşey görmedim ben hiç yarın bir dolaşıp bakalım umarım buluruz

Vardır da siz dikkat etmemişsinizdir
Yarın bakınca görürsünüz mutlaka

Bugün bol bol pokemon yakaladığım efsane oyun.

Süper ya acayip zevkli meğer gezmek gerekiyormuş tat almak için.

Bir de herkes her yerde bu oyunu konuşuyor harika bir şey. Pokemon efsanesi geri döndü.

her zamanki gibi hiçbişey anlamadım teknolojiye ayak uyduramıyorum gerçekten 200 sene önce yaşamam lazımdı benim

Vardır da siz dikkat etmemişsinizdir
Yarın bakınca görürsünüz mutlaka
yaaaa akşam baktık biraz köprünün sonundakı merkezdeki camiyi gösteriyor bizim mahalleden resmini seçebiliyoruz ama top falan vermiyor o caminin yanınamı gitmek zorundayız onun yeride çok ters bir yerde ama yanına gitmek gerekiyorsa yarın gidicez mecbur daha kolay bir yerde olsaymış keşke yine aynı yerdemi olur acaba yeri değişirmi

Yanına gitmek zorundasın, muhtemelen değişmez.

Dikkatli olun boşa poke topu harcamayın.

Benim de biraz önce bitmişti ama Allahtan tam zamanında level atladım ve 15 top kazandım.

Yanına gitmek zorundasın, muhtemelen değişmez.

Dikkatli olun boşa poke topu harcamayın.

Benim de biraz önce bitmişti ama Allahtan tam zamanında level atladım ve 15 top kazandım.
yeride biraz zor bir yerde yanı okadar yer varken yani en zor yer çıkıyor bakacaz artık

2.günde hemen bitti top ayoll 3.leveldeydik galiba şeyde bitti toplar parkta bir tane uçan kocaman bir kuş pokemon çıktı karşımıza yakalıyorum toptan tekrar çıkıyor dışarıya allah allah onu yakalamaya çalısırken bitti toplar dahada oynayamadık