Rocket League ps4'te bedava Bu fırsat varken hemen ekleyin belki geçici bir süreliğinedir
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @bazinga
Galiba devamlı ücretsiz olacakmış artık ama iyi oldu tabi, hiç oynamasam da ününü duymuştum şimdi kütüphaneye ekledim, geceye inmiş olur.Rocket League ps4'te bedava Bu fırsat varken hemen ekleyin belki geçici bir süreliğinedir
Beraber öğreniriz hocam bu oyunu da Yoksa bizi tokatlarlar ilk online girersekGaliba devamlı ücretsiz olacakmış artık ama iyi oldu tabi, hiç oynamasam da ününü duymuştum şimdi kütüphaneye ekledim, geceye inmiş olur.
Akşama hemen ayarlıyayım. Belki bir gün oynamaya karar verirsem dursun kenardaRocket League ps4'te bedava Bu fırsat varken hemen ekleyin belki geçici bir süreliğinedir
Zamanında origin’de almıştım PC için. Sürekli yenilmek sıkıcı olsa da çok iyi oyundu. Alayım ps4 için de hemen.Rocket League ps4'te bedava Bu fırsat varken hemen ekleyin belki geçici bir süreliğinedir
Oyunun videolarını izledim de prosu çok Büyük ihtimalle ben de sürekli yenilirim başta ama alışırız inşallahZamanında origin’de almıştım PC için. Sürekli yenilmek sıkıcı olsa da çok iyi oyundu. Alayım ps4 için de hemen.
Rocket League ps4'te bedava Bu fırsat varken hemen ekleyin belki geçici bir süreliğinedir
Epic'te galiba şu anda da bedavaEpic'te de bedava olacakmış ilerleyen günlerde sanırım hocam, oyunu herhalde free to play yapacaklar.
Bu arada bizi tokatlarlar konusuna katılıyorum...
Söz konusu ps4 oyunları olunca aylar ne çabuk geçiyor. Pubg'yi satın almamış, street fighter'ı indirmemişken yenileri gelmiş bile.
Ekim ayının oyunları Need For Speed: Payback ve Vampyr olmuş.
Daha önce hiç NFS oynamadım konsoldan ve araba yarışları pek hitap etmedi ama kapışmak isteyen olursa indirip birkaç el kapışırız belki eğlenceli olur eğer online oluyorsa.
@Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @xdragxx @Dosi @HeisenBerg @secquin @BesaleT...
Ozan'ım sen yapma bari etrafımı pubg denen bu illet sarmış durumda.Söz konusu ps4 oyunları olunca aylar ne çabuk geçiyor. Pubg'yi satın almamış, street fighter'ı indirmemişken yenileri gelmiş bile.
Need For Speed PS1'imdeki ilk oyunumdu. Yıllar sonra konsolda oynamak fena olmaz herhalde seriyi çok bozmuş olsalar da.
PC hayatta kaldırmaz ama madem bedava ben de hemen çökeyim eklemekten zarar gelmez arşive
Amazon Prime... Sana öyle böyle sevdalı değilim ya. Hemen çöküyorum.
Bedava maldan zarar gelmez diyerek kütüphanede bir sürü oyun biriktirdik.PC hayatta kaldırmaz ama madem bedava ben de hemen çökeyim eklemekten zarar gelmez arşive
Mevcut üyeliğe 1 yıl uzatıyor mu?PS Plus aboneliği bulunmayanlara duyurulur, gelmez bir daha böyle fırsat... @bazinga @Sherlock @secquin
Ekli dosyayı görüntüle 107779
------
@Dosi 1 senelik alın siz de artık eğer indirim varsa tabii İsveç PS'de
Gerek yok, okullar açıldı. Belki kış zamanı 1 aylık alırızPS Plus aboneliği bulunmayanlara duyurulur, gelmez bir daha böyle fırsat... @bazinga @Sherlock @secquin
Ekli dosyayı görüntüle 107779
------
@Dosi 1 senelik alın siz de artık eğer indirim varsa tabii İsveç PS'de
Galiba hayır olması lazım ama bir bak yine de Benimkisi 2-3 hafta önce filan bitmişti, indirim girer diye bir türlü uzatmamıştımMevcut üyeliğe 1 yıl uzatıyor mu?
Umarım başıma kötü bir şey gelmez@Tolstoyevski önce interneti yükselti. Sonra PS aboneliğini inanılmaz bir indirim ile aldı. Ne kadar ballı @Gerekli24 @xdragxx @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Sherlock