PlayStation/XBOX ve Diğer Platformlar | Kalıcı ve Ücretsiz Oyun Habercisi 🎮

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Zamanında origin’de almıştım PC için. Sürekli yenilmek sıkıcı olsa da çok iyi oyundu. :A Alayım ps4 için de hemen. :Z
Oyunun videolarını izledim de prosu çok :A Büyük ihtimalle ben de sürekli yenilirim başta ama alışırız inşallah :D
Malum Fifa'nın fiyatı göz önünde bulundurursak yeni yıla kadar fifa almak hayal bu tarz oyunları oynayalım az da :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
113044_640.jpg

Ekim ayının oyunları Need For Speed: Payback ve Vampyr olmuş.

Daha önce hiç NFS oynamadım konsoldan ve araba yarışları pek hitap etmedi ama kapışmak isteyen olursa indirip birkaç el kapışırız belki eğlenceli olur eğer online oluyorsa. :A

@Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @xdragxx @Dosi @HeisenBerg @secquin @BesaleT...

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
113044_640.jpg

Ekim ayının oyunları Need For Speed: Payback ve Vampyr olmuş.

Daha önce hiç NFS oynamadım konsoldan ve araba yarışları pek hitap etmedi ama kapışmak isteyen olursa indirip birkaç el kapışırız belki eğlenceli olur eğer online oluyorsa. :A

@Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @xdragxx @Dosi @HeisenBerg @secquin @BesaleT...
Söz konusu ps4 oyunları olunca aylar ne çabuk geçiyor. :A Pubg'yi satın almamış, street fighter'ı indirmemişken yenileri gelmiş bile. :A

Need For Speed PS1'imdeki ilk oyunumdu. :A Yıllar sonra konsolda oynamak fena olmaz herhalde seriyi çok bozmuş olsalar da. :A

Söz konusu ps4 oyunları olunca aylar ne çabuk geçiyor. :A Pubg'yi satın almamış, street fighter'ı indirmemişken yenileri gelmiş bile. :A

Need For Speed PS1'imdeki ilk oyunumdu. :A Yıllar sonra konsolda oynamak fena olmaz herhalde seriyi çok bozmuş olsalar da. :A
Ozan'ım sen yapma bari etrafımı pubg denen bu illet sarmış durumda.

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi