PlayStation/XBOX ve Diğer Platformlar | Kalıcı ve Ücretsiz Oyun Habercisi 🎮

Street Fighter'ı kaptım hemen.
Diğer oyun neyin nesi işe yarar mı?

Street Fighter... Gözümde canlanır koskoca mazi.
Aslında dört kişi online girebiliriz, hayatta kalma oyunlarının ilki diyebiliriz kısaca.
O yüzden ekle gitsin kütüphaneye. Bulunsun.
@Tolstoyevski @xdragxx

Reactions: Dosi and Sherlock
@Dosi yüzünden entrika ve kaosun içine daldık, yasak zararlı elma mıdır nedir alıştırdığından beri nerede kaotik bir durum nerede entrika orada anında bitiyoruz...

@Tolstoyevski masum bir adamdı... Yalan nedir bilmezdi... Hele entrika, işi olmazdı... Ta ki... Ta ki o diziye başlayana kadar... Yasak Elma... İşte o dizi, o dizi @Tolstoyevski'nin kaderini değiştirdi... @Tolstoyevski artık masum değildi... İçindeki 'Ezel' uyanmıştı...
@Dosi

Bu öyle zehirli, öyle yasak bir elmaydı ki ta insanlığın ilk zamanlarında, ilk günahın tohumlarını atmış ve Adem ile Havva'nın bile aklını çelmişti.. O günden bugüne birçok insan birçok insanı bu yasak elmaya alıştırdı ve alışan için entrika-kaos-oyun içinde oyun gibi şeyler artık yaşamın esas elementleri haline geldi.. Bir gün @Dosi'ye alıştırdıkları bu zehr-i elmayı Dosi hiç acımadan bana bulaştırırken, ben ise bir sonraki kurban olarak @xdragxx 'i i hedef almıştımsss...

Neyse konu dışına fazla çıkmayalım, olmadı Yasak Elma konusuna taşırsın yorumları ama bil ki tüm bu kaosun esas sebebi @Dosi'dir.

Elma dedin... Adem dedin... Havva dedin... Normalde bu mesajı okuyanların aklına Yasak Elma gelir ancak benim aklıma DARK geldi... Neyse daha fazla detaya girmeyeyim, sürprizi kaçmasın izlemeyenler için...

Reactions: Tolstoyevski
Hayır hocam beni trollüyorsunuz şu anda. Sen 80 küsür bölümlük ve her bölümü 2.5 saat olan bir yerli diziyi izlemezsinnn. Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reactions: Tolstoyevski
İyi iyi 6 gb bir şey değilmiş yarın hallederiz direktsss. PUBG sevmiyorum zaten hoca istersen 400 mb olsun

Hocam bir takım maksimum dört kişi olabiliyor, biz de dört kişiyiz. O yüzden sürekli kaybedip, birbirimize sövebilmemiz için çok uygun bir oyun.

Reactions: xdragxx
Hayır hocam beni trollüyorsunuz şu anda. Sen 80 küsür bölümlük ve her bölümü 2.5 saat olan bir yerli diziyi izlemezsinnn. Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Açıklamayı @Dosi ye bırakıyorum ama o kadar da değil tabi ki, Nolan 2.5 saatlik dizi çekse onu bile izleyemem dizi dediğin 40-50 dk olmalı..

Reactions: Dosi
Açıklamayı @Dosi ye bırakıyorum ama o kadar da değil tabi ki, Nolan 2.5 saatlik dizi çekse onu bile izleyemem dizi dediğin 40-50 dk olmalı..
Ohh be hocaaam bi an ne oluyoruz dedik
Büyük ihtimalle yutuptan böyle 2-3 sahnesini izliyorsun dimi

Ben masumum...