Arkadaşlar bu konu altından steam, playstation, xbox, epic store vs. gibi platformlarda verilen ücretsiz oyunları paylaşacağız. Herkesin haberi olsun herkes faydalansın.
Epic Games ve Steam başlığı vardı zaten. Sen de PS4 başlığı açsaydın.
🎮 Epic Games Store Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı (Her Perşembe Bir Oyun Ücretsiz) 🎉
Steam Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı
Sadece steam vs. değil origin olur başka platform olur önemli olaran kalıcı ücretsiz oyun paylaşımı.Epic Games ve Steam başlığı vardı zaten. Sen de PS4 başlığı açsaydın.
🎮 Epic Games Store Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı (Her Perşembe Bir Oyun Ücretsiz) 🎉
Steam Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı
Bunda ortalamayım Enes hocam 2k11'i aşırı oynardım ps4'te tek 2k17 oynadım çok bir iddiam yokYa bu Sony gerçekten insan değil. Bunu iki ay önce falan sanırım 20 liraya düşürdüler, o zaman almıştım ben. Şimdi ücretsiz yapmışlar o dönem almayan 3-5 kişi için.
Bunda da mı çok iyisiniz Aykut hocam?
Gitti paracıklar boşa. Daha geçen ay 20 lira mı ne verdik.
Bunda ortalamayım Enes hocam 2k11'i aşırı oynardım ps4'te tek 2k17 oynadım çok bir iddiam yok
Bu arada oyun 7 temmuzda
Gitti paracıklar boşa. Daha geçen ay 20 lira mı ne verdik.
Yalnız daha hiç oynamadım. Çok güçlü değilseniz oynayabiliriz online. Ben yıllardır oynamadım 2K serisi, en son NBA Live oynadım EA Access ile.
1 hafta ısın Ozan 2K serisi geçmişim var ama dediğim gibi 3 sene olduGitti paracıklar boşa. Daha geçen ay 20 lira mı ne verdik.
Yalnız daha hiç oynamadım. Çok güçlü değilseniz oynayabiliriz online. Ben yıllardır oynamadım 2K serisi, en son NBA Live oynadım EA Access ile.
Geçerli geçerliBu başlık artık benim ilgi alanım
Ben daha yeni farkettim konuyu 😱
Umarım heryerde aynı indirim veya ücretsiz oyunlar geçerlidir
Fifa20 kampanya olduğu an bildirin banaGeçerli geçerli
Fifa 20'yi boşver 21 çıkacakFifa20 kampanya olduğu an bildirin bana
Kaça iniyor mesala ve kaça fiyatları? Ben fena olmayan fiyata buldum aslında
Nezaman çıkar? Yılbaşından sonra işe bekleyemem okadarFifa 20'yi boşver 21 çıkacak
Eylül'ün ortasında ya da sonundaNezaman çıkar? Yılbaşından sonra işe bekleyemem okadar
Evdekiler beklermi bilemedimEylül'ün ortasında ya da sonunda
Bende 20 liraya düştüğünde almıştım.Bu hafta oynayabiliriz bana da uyar 😂
22 TL iken almıştım zaten.