Aaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Aaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Fena değilAaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Ay sen sus be erkek beğenmez gacı .ss @serhatt @xemrexxx @ForumdashAaa bunun abartılmasına çok sinir oluyorum en sevmedim oyuncu@mrt-06 @sokak sanati @serhatt @alperuz @Bully @Forumdash
Kendisi daha parlakYeni dizisinde çok sempatikti. Ben sempati duyuyorum. Geleceği parlak bu adamın.
O diziyi kim izler ayıp şeyler oluyormuş @Harunnn60 la gömmüştük gitmedenFena değilSefirin Kızı'nda karakteri Engin'den daha çok seviliyor
Onu kim beğensin acaba muşmula surat .ss
O ayıp utanc diziyi izliyorum demeYeni dizisinde çok sempatikti. Ben sempati duyuyorum. Geleceği parlak bu adamın.
Bende izlemem ama bu adamın çok taş olduğu netO diziyi kim izler ayıp şeyler oluyormuş @Harunnn60 la gömmüştük gitmeden@Forumdash @serhatt @xemrexxx
O ayıp utanc diziyi izliyorum deme
Annemler izliyordu öyle aşırı beğenmeyerekO diziyi kim izler ayıp şeyler oluyormuş @Harunnn60 la gömmüştük gitmeden@Forumdash @serhatt @xemrexxx
Yok izlemiyorum. Neslihan için ilk bölüme baktım sadece.
Annemler izliyordu öyle aşırı beğenmeyerek
Ama çatlayın tabii siz Harunla
Öyle herşeye atlamayın bencedeBende izlemem ama bu adamın çok taş olduğu net
Asıl Yasak Elma Çukur ve Sefirin Kızını ezdiÖyle herşeye atlamayın bencede
Zaten Çukur eziyordu diziyi ,ilk bölümler bir abartılıyordu sonra hızla düştüler@Forumdash @xemrexxx
Öyle herşeye atlamayın bencede
Zaten Çukur eziyordu diziyi ,ilk bölümler bir abartılıyordu sonra hızla düştüler@Forumdash @xemrexxx
Çukur ezmiyordu da, havası söneceği belliydi tabii Sefirin Kızı'nın. Sonra virüs yaradı, boşlukta çift hanelere ulaştılar yineÖyle herşeye atlamayın bencede
O dizi hala bitmedimi 😱 😱 😱 @sokak sanati @xemrexxx @ForumdashAsıl Yasak Elma Çukur ve Sefirin Kızını ezdi
Nasıl ezmiyordu ayoll sefirin kızlarının reytingleri titanik gibi batmıstıÇukur ezmiyordu da, havası söneceği belliydi tabii Sefirin Kızı'nın. Sonra virüs yaradı, boşlukta çift hanelere ulaştılar yineGelecek sezon neler olacak göreceğiz
Asıl Yasak Elma Çukur ve Sefirin Kızını ezdi
Neslihan ve Aras fanları şokYasak Elma eziyordu diyecektin galiba@alperuz
4. sezon onayı aldı
ÇatlasınlarNeslihan ve Aras fanları şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?