elek ve kasnaklar sana dava açabilir bu lafından sonra![]()
Çok sinirlendi zaten daha fazla gaza getirme şunu
elek ve kasnaklar sana dava açabilir bu lafından sonra![]()
ramazan ve sokağa çıkma yasağı var erkeksiz kaldı tabi dengesi bozuldu zillininÇok sinirlendi zaten daha fazla gaza getirme şunu![]()
ramazan ve sokağa çıkma yasağı var erkeksiz kaldı tabi dengesi bozuldu zillinin![]()
herkese verirsen gönlünü sevilirsin tabi![]()
gereksiz özgüven ve kuru iftira
Ateş olmayan yerden duman çıkmazgereksiz özgüven ve kuru iftira![]()
ateşe gerek yok sen erkeksizlikten hep yanıyonAteş olmayan yerden duman çıkmaz![]()
E çatla sen de .ssateşe gerek yok sen erkeksizlikten hep yanıyon![]()
Aaa beni kimse öldürmez forumun en sevileniyim@xemrexxx @alperuz @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai @MasacRE
ben hayatta kalırım kesin A sonuçta herkes değilim sizin gibi sıradan değilim yani paççozlar sizi![]()
Konu nasıl buralaraa geldi anlamadım ama konumuz hayatta kalmaksa yine birinci ben olurum. Bu yaşa kadar yaşamışım dimi
Konu nasıl buralaraa geldi anlamadım ama konumuz hayatta kalmaksa yine birinci ben olurum. Bu yaşa kadar yaşamışım dimi
Neyse @serhatt resim filan at da konu uzamsın gece geceHitleyemicem
@sokak sanati
Ölüme en yakın sensin be, kart bunak 2 ayağın da çukurda, bir gözün toprağa bakıyorKonu nasıl buralaraa geldi anlamadım ama konumuz hayatta kalmaksa yine birinci ben olurum. Bu yaşa kadar yaşamışım dimi
@sokak sanati
İftiralari attı bugun kaç sayfa olmuşHemen çözmüşsun olayı cin gibisin.Alındı bana. O kadar şey diyorlar bu şey olmuyor anan alındı forumun aşkosu
@serhatt
Evet daha cok hayatta kalma moduna gireceğim için yine sizi alt ederim
İftiralari attı bugun kaç sayfa olmuşBu taktiği @xemrexxx MY zamanı cok yapardi. Hey gidi günler hey
Evet daha cok hayatta kalma moduna gireceğim için yine sizi alt ederim![]()
Abicim güzel dersinizi verdi @alperuzKonu nasıl buralaraa geldi anlamadım ama konumuz hayatta kalmaksa yine birinci ben olurum. Bu yaşa kadar yaşamışım dimi
@sokak sanati
Düzgün benzetme yap teneşir paklayasıca. Ssİftiralari attı bugun kaç sayfa olmuşBu taktiği @xemrexxx MY zamanı cok yapardi. Hey gidi günler hey
Evet daha cok hayatta kalma moduna gireceğim için yine sizi alt ederim![]()
Ben bunlari gömer küreği ellerine veririrm bacım merak etme sen
Var mı öyle birisiDüzgün benzetme yap teneşir paklayasıca. Ss
İkinizi de ben gömücem mezara allahın bunakları
İkinizi de ben gömücem mezara allahın bunakları![]()
Bir bölünme var @serhatt @alperuz la olmus @Forumdash abicimle biz sizi püskürtüyoruz gerçiBen bunlari gömer küreği ellerine veririrm bacım merak etme sen
Var mı öyle birisi![]()
@xemrexxx ortalık malı, biz de can sisterızBir bölünme var @serhatt @alperuz la olmus @Forumdash abicimle biz sizi püskürtüyoruz gerçi@xemrexxx de ortaya karışık işte
![]()
![]()
![]()
Bence @Forumdash abicimin elini öpün konu zaten halloluyor@xemrexxx ortalık malı, biz de can sisterızAbin @Forumdash la @alperuz tekmeyi basıp iktidara beraber geçelim
![]()