@mrt-06 Acun izlemez orada ayrıldınız çok şükürkız o zaten acuna yanık gizli gizli izliyor
@mrt-06 Acun izlemez orada ayrıldınız çok şükürkız o zaten acuna yanık gizli gizli izliyor
yırtık dondan çıkar gibi bu ne alaka gıııı 😱@serhatt ne diyorsun anlamıyorum alıntı yap
Of ne laf anlamaz şeysin sen, aşk 101 karakter konusunda Kerem çıktım ya ilginç attın onu diyorum@serhatt ne diyorsun anlamıyorum alıntı yap
ben hayatta kalırım kesin A sonuçta herkes değilim sizin gibi sıradan değilim yani paççozlar sizi
@Forumdash Abicimi yarın çağırayımda size gülsün takma dişleriyleAaa beni kimse öldürmez forumun en sevileniyim @xemrexxx @alperuz @Forumdash @eskici @Maskeli Fedai @MasacRE
çok safsın@mrt-06 Acun izlemez orada ayrıldınız çok şükür
kimse de anlamaz
Çağırma aman ağzından falan fırlar .ss@Forumdash Abicimi yarın çağırayımda size gülsün takma dişleriyle
Of ne laf anlamaz şeysin sen, aşk 101 karakter konusunda Kerem çıktım ya ilginç attın onu diyorum
O konuda konuşmak istemem son derece doğalSen deli misin. O konuya yaptığım tepkiyi niye buradan soruyorsun. Reyting için @xemrexxx ile bile olabilirsin sn artık anlaşıldı
Kerem gibi ağır abi sert kavgacı biri nasıl sana çıktı şaşırdım işte ne var bunda
Sen nasıl bir fesatsın, aklımın ucundan bile geçmedi, mesajlarını sil ve konuyu terk et.Sabahtan beri bi şey diyor anlamıyorum. Meğersem başka konuda ki şeyi buradan soruyormuş sırf yorum sayısı arttırıp haftaliklarda önde olmak için
işte insanoğlu böyle maddi şeylere çok değer veriyorSabahtan beri bi şey diyor anlamıyorum. Meğersem başka konuda ki şeyi buradan soruyormuş sırf yorum sayısı arttırıp haftaliklarda önde olmak için
Of ne laf anlamaz şeysin sen, aşk 101 karakter konusunda Kerem çıktım ya ilginç attın onu diyorum
O konuda konuşmak istemem son derece doğal
Çekim diyoruz biz buna boşuna beğenmiyorum
Sen nasıl bir fesatsın, aklımın ucundan bile geçmedi, mesajlarını sil ve konuyu terk et.
işte insanoğlu böyle maddi şeylere çok değer veriyor
Bir daha benimle sakın muhatap olma, etiketleme, hakkımda konuşma, MESAJLARINI SİL VE GİT.Beybisi özür ben yanlış anlamışım
bir de şu entrikaları becerebilse çirkin ördek yavrusuKonu serhat olunca her şey beklenir
Bir daha benimle sakın muhatap olma, etiketleme, hakkımda konuşma, MESAJLARINI SİL VE GİT.
Senin kuş kadar beyninle 10 yılda çeviremeyeceğin entrikayı ben bir dakika da çevirdim haberin yok, anlamadınbir de şu entrikaları becerebilse çirkin ördek yavrusu
Hepsini sil ve git konuya yazdığın tüm mesajları.Ciddi bu. Tamam sana iftira attığım mesajı siliyorum.