PES 2012 Demo Çıktı! İndir | Full İndir

iki tane demo yok iki ayrı link var bnm indirdiğim link türkçe ve çok hızlı çekiyor isteyene veririm[/FONT]

cenetion açtığı bir konuda 2 tane demo çıkacak demişti ikinci demo 2 3 haftaya çıkar

grafik farkı yok oynanabirlik farkı cok mesela kanatları agırlıkla kullanın oyuncular cok kacıyor boşa tam istedigim gibi olmus

Bir inse deneyeceğim. Grafikler iyiydi zaten fark olmaması bir şey ifade etmez o ama oynanış önemli. Çok ağır iniyor 915 MB indi daha :(

Emre şu linki atsana.

bilgisayarım çok kötü kaldırmaz heralde keşke benimde doğru düzgün bir bilgisayarım olsa da oynayabilsem

14j6yiq.jpg

Pes 2012 hakkında düşüncelerim

Grafik:Grafikleri hiç beğenmedim desem yeridir.Tek oyuncuların yüzlerini çok iyi benzetmişler bana göre pes 11'in grafikleri daha iyiydi.Kısacası grafikleri beğenmedim.

Ses:Sesin bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmiyordum.Geçen seneki pesin sesleri berbattı ama taraftarların olaylar karşısında tepki göstermesi.Örneğin kaleci bir topu kurtardığında alkışlanması gol olduğunda ise taraftarın çılgınca bağırışı kısacası sesleri beğendim.

Oynanabirlik: Oynanabirliği çok beğendim diyebilirim.Oyuncular daha esnekleşmiş çalımları daha kolay atabiliyoruz.Futbolcuların koşusu bile değişmiş.Kaleciler daha iyi uzanıyor top'a.Bi an ımpact engine motorunu mu kullanmışlar bile dedim o kadar iyi :D Kısacası oynanabirliği beğendim.

Edıt:Libertadorese gir orda bulabilirsin santosu :)