filmin sonundaki sıkıcılığı gözününe alırsak pek seyirciyede değer verilmiyor benceşu filmi gördükçe sanata ve sanatçıya hiç değer verilmediği geliyor aklıma.ss
filmin sonundaki sıkıcılığı gözününe alırsak pek seyirciyede değer verilmiyor benceşu filmi gördükçe sanata ve sanatçıya hiç değer verilmediği geliyor aklıma.ss
dustin hoffman her filminde harika burdada ufak rolde ama yine muhteşemFilmi yazılanların aksine beğenmedim.Hem eski tarihte geçen filmleri sevmiyorum hem de mistik öğeli filmleri sevmiyorum.Sanatsal açıdan sanat kokan sahneleri vardı evet ama film baştan aşağı sanat değil.
Dustin Hoffman'ın kısa süreli oyunculuğu dışında hiçbir oyuncuyu beğendim.Belki biraz Alan Rickman.. Hele başrol oyuncusu çok antipatik tipi ve hareketleri vardı hiç ısınamadım.
Konusuna gelince ilginç bir konusu var ama iyi mi işlenmiş? Hayır tabii ki de.Aşırı yavaş ve sıkıcı ilerliyordu.Ara ara filme bağlandım derken yeniden kopmalar yaşandı.
Filmin sonu ise tam bir saçmalık oldu.
Hele o herkesin adama diz çöktüğü sahnede 1 tane bile mi oyunculuk kırıntısı olmaz.Tüm halk o kadar yapmacık rol yapıyordu ki sinirim bozuldu resmen.Zaten grup seks olayına hiç girmiyorum kimin eli kimin cebinde belli değildi zaten.Hele adamın parçalanıp yok olduğu sahne daha da saçmaydı.
Müzikleri de beğenmedim.Filmin atmosferine uygun müziklerdi ama güzel değillerdi bence.
Görüntü yönetmenliği çok iyiydi.Biraz da Dustin Hoffman ve konunun ilginçliğinden:
5.5/10
dustin hoffman her filminde harika burdada ufak rolde ama yine muhteşem
straw dogs u bir ara izle @OzaN a onca zamandır söylüyorum etkinliğe bir türlü dahil olmadı film
izledimSağol mutlaka izlerim hatta etkinlikte aday olmasını da desteklerim.Ama daha Marathon Man,Midnight Cowboy,Kramer vs Kramer filmlerini izleyemedim.Sen de Papillion'u izle diyeceğim ama kesin izlemişsindir hem Dustin Hoffman hem de Steve Mcqueen'den dolayı.Steve'i de seviyordun galiba.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Gerçekten muhteşem film bana hiç uzun gelmemişti izlerken hatta kitabı daha ayrıntılıymış bir 30 dakika daha uzun olabilirmiş.izledim
kelebek değilmi ? onu kaçırırmıyım başrolde iki favorim vardı hem dustin hoffman hemde steve mcqueen ..
muhteşem filmdir , biraz fazla uzundur ama her karesi mükemmeldir , özellikle dustin hoffman ınaklını kaçırıp adada tavukları veya keçileri kışkışladığı sahne efsanedir
Gerçekten muhteşem film bana hiç uzun gelmemişti izlerken hatta kitabı daha ayrıntılıymış bir 30 dakika daha uzun olabilirmiş.
Sonu gerçekten mükemmeldi adam her şeye rağmen umudunu yitirmedi ve sonunda kaçtı.Hücre sahneleri de güzeldir.
filmin sonunu pek beğenen çıkmadı ama ben filmin ortalarında kopmuştumBen filmin sonunu beğenmedim ama fim güzeldi genel olarak
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Sonu çok kötüydü sen nasıl filmin ortalarında koptu? sonu tam senlik ti senide oraya atmak lazım bayram ederdinfilmin sonunu pek beğenen çıkmadı ama ben filmin ortalarında kopmuştum
sonu benliktide ortalarda konudan kopunca sonu havada kaldıSonu çok kötüydü sen nasıl filmin ortalarında koptu? sonu tam senlik ti senide oraya atmak lazım bayram ederdin
Ilgınc bende sonlara doğru sıkıldımsonu benliktide ortalarda konudan kopunca sonu havada kaldı
ortalar derken eczanının ölmesiyle filmde öldü benim içinIlgınc bende sonlara doğru sıkıldım
Ortalarda sıkılan tek sensin Galiba bu filmde
Eczacı unuttum vallaortalar derken eczanının ölmesiyle filmde öldü benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?