Dizinin konusu biraz mazoluğun karşitiliği gerçiBilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???).Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım.Evet, biraz mazoşist tarafım olabilir (ne).
Dizinin konusu biraz mazoluğun karşitiliği gerçiBilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???).Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım.Evet, biraz mazoşist tarafım olabilir (ne).
Fringe güzeldir. Tam bir bilim-kurguİsmi çok sıkıcı ve hiçbir şey vaat etmiyor gibi gözüküyor. ?A
İsmi çok sıkıcı ve hiçbir şey vaat etmiyor gibi gözüküyor. ?A
Forumdash da öneriyor bak bilim kurgu seviyorsan başla, 5 sezon 100 bölüm mü ne. Bilime dair her şey mevcut dizideBirgün dizisiz kalırsam yıne ve yine lost ve fringe başlıcam
Fringe güzeldir. Tam bir bilim-kurgu
Bilimsel bir adam olduğum için ilgimi çekti.Forumdash da öneriyor bak bilim kurgu seviyorsan başla, 5 sezon 100 bölüm mü ne. Bilime dair her şey mevcut dizide
Aa, çok tehlikeli bir kanal, uzak durmaya çalışıyorum.Dizinin konusu biraz mazoluğun karşitiliği gerçi140'daki videolarda yoksun umarım
FTWD’den sonra sana kalite katacağı kesinBilimsel bir adam olduğum için ilgimi çekti.Listeme(yok öyle bir liste) alıyorum hemen kendisini.
Aa, çok tehlikeli bir kanal, uzak durmaya çalışıyorum.
@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacazDreamy'nin izlemesi için sizlerin de izlemesi lazım, haydi yardımlaşın @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash ?A
BUnun konusu da iyi izlemedim daha ama@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
En iysi sen @destere nin önerdiğine dakkasında başla@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
BUnun konusu da iyi izlemedim daha amaharun çok beğendiyse izlemeyelim ama kendi gibi garip bir dizidir psikolojimizi bozar
Bu diziye bulaşmayın derim.@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
Burda sadec @dreamy ın şansı yokBUnun konusu da iyi izlemedim daha amaharun çok beğendiyse izlemeyelim ama kendi gibi garip bir dizidir psikolojimizi bozar
Saç sakal bırakınca her konuya karışmaya basladin ; kelken daha sessizdiBu diziye bulaşmayın derim.
FTWD’den sonra sana kalite katacağı kesin
Bu sakallar bilgeliğimin sembolü, bana güvenin.Saç sakal bırakınca her konuya karışmaya basladin ; kelken daha sessizdi@Çiğdem
Bu arada rahmetli bir hortlasın gelsin oy çoğunluğyla bakarız
Bu gifin uzun zaman sonra benim için kullanılması kendimi özel hissettirdi.
Bu sakallar bilgeliğimin sembolü, bana güvenin.
Şpkasını düşürde şu kel kafa haline geri dönsünSaç sakal bırakınca her konuya karışmaya basladin ; kelken daha sessizdi@Çiğdem
FTWD hassas noktam, dünya üzerindeki tek savunucusu ben olduğum için bunları yapmak zorunda kalıyorum.Bu gifin uzun zaman sonra benim için kullanılması kendimi özel hissettirdi.
@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
BUnun konusu da iyi izlemedim daha amaharun çok beğendiyse izlemeyelim ama kendi gibi garip bir dizidir psikolojimizi bozar
Forumdash son noktayı koymuş
Alman filmleri seni ilgilendirmiyorsa dizilerini neden izliyorsun madem?Bilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???).Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım.Evet, biraz mazoşist tarafım olabilir (ne).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?