Dizinin konusu biraz mazoluğun karşitiliği gerçiBilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???).Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım.
Evet, biraz mazoşist tarafım olabilir (ne).
![]()
Dizinin konusu biraz mazoluğun karşitiliği gerçiBilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???).Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım.
![]()
Fringe güzeldir. Tam bir bilim-kurguİsmi çok sıkıcı ve hiçbir şey vaat etmiyor gibi gözüküyor. ?A
İsmi çok sıkıcı ve hiçbir şey vaat etmiyor gibi gözüküyor. ?A
Forumdash da öneriyor bak bilim kurgu seviyorsan başla, 5 sezon 100 bölüm mü ne. Bilime dair her şey mevcut dizideBirgün dizisiz kalırsam yıne ve yine lost ve fringe başlıcam![]()
Fringe güzeldir. Tam bir bilim-kurgu![]()
Bilimsel bir adam olduğum için ilgimi çekti.Forumdash da öneriyor bak bilim kurgu seviyorsan başla, 5 sezon 100 bölüm mü ne. Bilime dair her şey mevcut dizide![]()
Aa, çok tehlikeli bir kanal, uzak durmaya çalışıyorum.Dizinin konusu biraz mazoluğun karşitiliği gerçi140'daki videolarda yoksun umarım
![]()
FTWD’den sonra sana kalite katacağı kesinBilimsel bir adam olduğum için ilgimi çekti.Listeme(yok öyle bir liste) alıyorum hemen kendisini.
Aa, çok tehlikeli bir kanal, uzak durmaya çalışıyorum.![]()
@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacazDreamy'nin izlemesi için sizlerin de izlemesi lazım, haydi yardımlaşın @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash ?A
BUnun konusu da iyi izlemedim daha ama@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
En iysi sen @destere nin önerdiğine dakkasında başla@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
BUnun konusu da iyi izlemedim daha amaharun çok beğendiyse izlemeyelim ama kendi gibi garip bir dizidir psikolojimizi bozar
![]()
Bu diziye bulaşmayın derim.@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
Burda sadec @dreamy ın şansı yokBUnun konusu da iyi izlemedim daha amaharun çok beğendiyse izlemeyelim ama kendi gibi garip bir dizidir psikolojimizi bozar
![]()
Saç sakal bırakınca her konuya karışmaya basladin ; kelken daha sessizdiBu diziye bulaşmayın derim.![]()
FTWD’den sonra sana kalite katacağı kesin![]()
Bu sakallar bilgeliğimin sembolü, bana güvenin.Saç sakal bırakınca her konuya karışmaya basladin ; kelken daha sessizdi@Çiğdem
Bu arada rahmetli bir hortlasın gelsin oy çoğunluğyla bakarız
Bu gifin uzun zaman sonra benim için kullanılması kendimi özel hissettirdi.
Bu sakallar bilgeliğimin sembolü, bana güvenin.![]()
Şpkasını düşürde şu kel kafa haline geri dönsünSaç sakal bırakınca her konuya karışmaya basladin ; kelken daha sessizdi@Çiğdem
FTWD hassas noktam, dünya üzerindeki tek savunucusu ben olduğum için bunları yapmak zorunda kalıyorum.Bu gifin uzun zaman sonra benim için kullanılması kendimi özel hissettirdi.![]()
@Harunnn60 Bunu izleyecektik zaten diğer yandan @xemrexxx ayrı dizi öneriyor @Forumdash ayrı ne yapacaz@MasacRE
BUnun konusu da iyi izlemedim daha amaharun çok beğendiyse izlemeyelim ama kendi gibi garip bir dizidir psikolojimizi bozar
![]()
Forumdash son noktayı koymuş
Alman filmleri seni ilgilendirmiyorsa dizilerini neden izliyorsun madem?Bilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???).Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım.
![]()