Niye grup fantezin mi var
Yine laf destereye gelecek ama oğlan dizi yok diye gitti o gidince açmaya basladın @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @kerem@dreamy ne güzel bize uyum sağlıyor
Ortalığı karıştırma aklıma bile gelmediYine laf destereye gelecek ama oğlan dizi yok diye gitti o gidince açmaya basladın @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @kerem
Dreamy'nin izlemesi için sizlerin de izlemesi lazım, haydi yardımlaşın @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Çiğdem @ForumdashÇok kişi izlerse izlerim.
Seni şemsiyemin altına alayım Bunu niye izledin ki 3.5 vermişin bide ben filmini izlicem bunu izlemem. @Harunnn60 'na da demiştim.Dreamy'nin izlemesi için sizlerin de izlemesi lazım, haydi yardımlaşın @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash ?A
Polisiye, cinayet minayet derken izlemeye başladım, karşıma bu çıktı. Devam etmemin sebebi belki 'gerçekten mi?' diyeceğim bir olay yaşanır diye. Yoksa böyle devam ederse 1'e kadar düşürürüm puanı.Seni şemsiyemin altına alayım Bunu niye izledin ki 3.5 vermişin bide ben filmini izlicem bunu izlemem. @Harunnn60 'na da demiştim.
Benim izlemem bu kadar önemli mi senin için Konusu kısıtlı gibi geliyor bana hani cinayet etrafında şekillenen olaylar falan...Dreamy'nin izlemesi için sizlerin de izlemesi lazım, haydi yardımlaşın @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash ?A
Polisiye türü düşmanı mısın? İtiraf et.Benim izlemem bu kadar önemli mi senin için Konusu kısıtlı gibi geliyor bana hani cinayet etrafında şekillenen olaylar falan...
Filmini biliyormuydun? Gerçi konuda konustuk görmüştürsün bilerek başladiysan tam bir mazosundurPolisiye, cinayet minayet derken izlemeye başladım, karşıma bu çıktı. Devam etmemin sebebi belki 'gerçekten mi?' diyeceğim bir olay yaşanır diye. Yoksa böyle devam ederse 1'e kadar düşürürüm puanı.
Yok bee ne düşmanı şu anda izlemek istediğim/izlediğim diziler fazla. Fringe de polisiye ama bayılarak izliyorum sen de başlayabilirsin.Polisiye türü düşmanı mısın? İtiraf et.
Bilmiyordum, ama konuda gördüm tabii fakat Alman filmleri beni ilgilendirmez (@kerem ???). Sansürleyince ağır bir hakarete maruz kaldım sandım. Evet, biraz mazoşist tarafım olabilir (ne).Filmini biliyormuydun? Gerçi konuda konustuk görmüştürsün bilerek başladiysan tam bir mazosundur
İsmi çok sıkıcı ve hiçbir şey vaat etmiyor gibi gözüküyor.Yok bee ne düşmanı şu anda izlemek istediğim/izlediğim diziler fazla. Fringe de polisiye ama bayılarak izliyorum sen de başlayabilirsin.
Birgün dizisiz kalırsam yıne ve yine lost ve fringe başlıcamYok bee ne düşmanı şu anda izlemek istediğim/izlediğim diziler fazla. Fringe de polisiye ama bayılarak izliyorum sen de başlayabilirsin.