Netflix Pera Palas'ta Gece Yarısı - Dizi Yorumları

Dönem dizilerinin kraliçesi varken o rol için başka isim konuşmak yersiz. :A

praMM_1643958315_2492.jpg
Farah'a dünyadaki bütün rolleri verebilirler itirazım olmaz. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: cookies and Aserat
PERA PALAS KİTAP KULÜBÜ (Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, Nergis Öztürk, Engin Hepileri & Yasemin Szawlowski)

Tiyatrocuların harika diksiyonundan dinlemek ne güzel. :bhr: Keşke kitabın fiyatı da güzel olabilseydi. :A

"Bana berbat bir karakter yazmışlar, ben ne yapabilirim?" diyemeyeceği için böyle bir açıklama yapmış.

------

@Gizmen ne oldu? 😡 :A
Yorumuna katılmadığımdan olmamış attım :) ama sebebi diziden bağımsız. Hazal Kaya ahmet hakanın attığı ok üzerine böyle bir açıklama yaptı ki bana kalırsa Ahmet hakan şımarık ve türevleri sözleri ile Esra karakterini değil de Hazal Kaya’yı hedef aldı. Bu yüzden Hazal Kaya’nın yorumunu doğru buluyorum. Diziye dönecek olursak eğer sonuna kadar ilk bölüm gibi karakter formu devam etseydi hak verirdim ancak karakter bence diğer bölümlerde güzel yazılmış. Millet farkındaysan genelde ilk bölüm üzerinden Hazal Kaya’ya yüklenmiş ama senarist ve yönetmene gösterecekleri tepkiyi bir oyuncunun göğüslemesi de abesle iştigal.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yorumuna katılmadığımdan olmamış attım :) ama sebebi diziden bağımsız. Hazal Kaya ahmet hakanın attığı ok üzerine böyle bir açıklama yaptı ki bana kalırsa Ahmet hakan şımarık ve türevleri sözleri ile Esra karakterini değil de Hazal Kaya’yı hedef aldı. Bu yüzden Hazal Kaya’nın yorumunu doğru buluyorum. Diziye dönecek olursak eğer sonuna kadar ilk bölüm gibi karakter formu devam etseydi hak verirdim ancak karakter bence diğer bölümlerde güzel yazılmış. Millet farkındaysan genelde ilk bölüm üzerinden Hazal Kaya’ya yüklenmiş ama senarist ve yönetmene gösterecekleri tepkiyi bir oyuncunun göğüslemesi de abesle iştigal.
Ahmet Hakan "nefret" kelimesi hariç kötü bir şey dememiş ki.

Benim gördüğüm, insanlar dizinin genelindeki oyunculuğunu eleştiriyor. İlk bölüm odaklı bakanlar zaten 1. bölümde diziyi izlemeyi bırakıyorlar.

• Olmamış
Ahmet Hakan "nefret" kelimesi hariç kötü bir şey dememiş ki.

Benim gördüğüm, insanlar dizinin genelindeki oyunculuğunu eleştiriyor. İlk bölüm odaklı bakanlar zaten 1. bölümde diziyi izlemeyi bırakıyorlar.
Peki Hürriyet gibi bir gazetenin (gerçi eski namusu kalmadı da neyse) genel yayın yönetmeninin böyle bir haberi gazeteye taşıması sence normal mi. Başlık 1 de kısaca doğal değil diyor. Başlık 5 de kısaca yapmacık diyor başlık 4 de şımarık bir kız çocuğu benzetmesini kullanıyor. Evet bunları oyunculuk kisvesi altında söylüyor ancak ben şahsen karakterinin burda hedef olduğunu düşünenlerdenim. Yoksa ahmet hakan gibi bir haberciye mi kalmış yapay ve şımarıklığını eleştirmek. Küçümsediğimden söylemiyorum sen bir haberci ve sunucusun. Ülkenin en çok okunan gazetesine bu haberi çıkarıp oyuncuyu rencide etmen ne haddine. Karakterine söylememiş olsa bile bu bir oyuncuya söylenmez. Tamam sen, ben eleştiririz ancak dediğim gibi böyle tip haberler rencide edip kalp kırmaktan ileriye gidemez. Bu ilk bölüm olayını da şeyden dolayı söyledim. Twitterda kimi görsem ilk bölümde ingiliz askerlerine attığı nutuğun fotosunu ve sahnesini paylaşmışlar. Ya diziyi izleyip bırakanlar ya da sosyal medyada görüp sahneyi saçma bulanlar olabilir ama diğer bölümlerde bu gibi duruma hiç rastlamadım. Belki benim gözümden kaçmış olabilir emin değilim.

• Beğendim
Ben şahsen çok beğendim diziyi. Uzun süredir böyle merak uyandıran, sürükleyici ve güzel bir dizi izlememiştim Netflix'te. İzlemek için bir şey bulamayan bana ilaç gibi geldi. Zamanda yolculuk keşke mümkün olsa da bizde Atatürk'e öyle sarılabilsek..

Senaryo, kurgu ve görüntü olarak oldukça başarılı. Kulüp gibi kasvetli ilerlemiyor. Oyunculuk üst seviye değil, ama eleştirilecek bir şey de fazla yok bence. Bence leke amaçlı kötü yorumlar yapılmış. Şahsen fazla dizi bilmiyorum benim 2 akşamda bitirdiğim, akşam olsa da izliyeyim dediğim, merak ettiğim.

Hazal yerine Tuba olsun yorumları olmuş. Katılmıyorum. Bence Hazal cuk oturmuş role.

İkinci sezon olur mu hep birlikte göreceğiz.

• Harika
Ben şahsen çok beğendim diziyi. Uzun süredir böyle merak uyandıran, sürükleyici ve güzel bir dizi izlememiştim Netflix'te. İzlemek için bir şey bulamayan bana ilaç gibi geldi. Zamanda yolculuk keşke mümkün olsa da bizde Atatürk'e öyle sarılabilsek..

Senaryo, kurgu ve görüntü olarak oldukça başarılı. Kulüp gibi kasvetli ilerlemiyor. Oyunculuk üst seviye değil, ama eleştirilecek bir şey de fazla yok bence. Bence leke amaçlı kötü yorumlar yapılmış. Şahsen fazla dizi bilmiyorum benim 2 akşamda bitirdiğim, akşam olsa da izliyeyim dediğim, merak ettiğim.

Hazal yerine Tuba olsun yorumları olmuş. Katılmıyorum. Bence Hazal cuk oturmuş role.

İkinci sezon olur mu hep birlikte göreceğiz.
Son sahneye bakılırsa 2. sezonu olur dizinin.

Bugün 4 bölümüde tamamladım valla ben bayıldım diziye özellilke Hazalın performansına bayıldım çekimler mekanlar çok iyiydi bence ben bayıldım valla

Dizi 3 günde 11 milyona yakın kişi tarafından izlenmiş. Tebrik etmek lazım. (Bu tekil hesap mı yoksa tekrar izleyenler de kayıt ediliyor mu bilmiyorum(bu arada bu saate kadar bu dizinin izlenmesini merak ettiğimden uyanık kalmadım. :D)

Ekli dosyalar

• 1E7607DC-B968-4158-A5EE-DCC152592232.jpeg
    1E7607DC-B968-4158-A5EE-DCC152592232.jpeg
    47.8 KB · Hit: 9
  • Beğendim
Dizi 3 günde 11 milyona yakın kişi tarafından izlenmiş. Tebrik etmek lazım. (Bu tekil hesap mı yoksa tekrar izleyenler de kayıt ediliyor mu bilmiyorum(bu arada bu saate kadar bu dizinin izlenmesini merak ettiğimden uyanık kalmadım. :D)
Kişi sayısı değil o saat sayısı. Netflix izlenme verilerini artık saat üzerinden hesaplıyor. Yani 10 milyon saat izlenme almış. :D

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Kişi sayısı değil o saat sayısı. Netflix izlenme verilerini artık saat üzerinden hesaplıyor. Yani 10 milyon saat izlenme almış. :D
Saat sayısı olduğunu biliyorum da tek hesap baz alınıyorsa üzerinden düşünüyorum. ancak yine tüm bölümlerin toplamının hesabı değildir bence ilk bölüm baz alınırdır. Yoksa tüm diziler acayip az izleniyor sonucu çıkar ortaya.