Perşembe akşamları hangi diziyi izleyeceğinizi şaşıracaksınız !

tüm kanallar en iddaalı dizilerini bu güne koymuşlar gerçekten çok zor bi gün geçen yıl bi vadi bi fatmagül vardı suskunlar zar zor gidiyodu şimdi şuraya bak en zorlu gün oldu ama vadi sadık izleyici kitlesiyle aradan rahatlıkla sıyrılır 1.olur.

total
1.kurtlar vadisi pusu
2.babalar ve evlatlar
3.veda

ab
1.kurtlar vadisi pusu
2.veda
3.babalar ve evlatlar
4.suskunlar

bencede bole olur

eğer bu diziyi mahsun kırmızıgül yapmasa tutmaz derdim ama o adam işi biliyo hayat devam ediyoru bırakmasaydı süper ötesi bi diziydi bu dizide iyi gider

- - - Ekleme - - -

vadi nin 1 rakibi gitti 4-5 rakibi geldi :D

vedadan çok şey bekliyorum ama pekte güvenemiyorum kesin tutacağından emin değilim :)
vadi mematinin yokluğunda en fazla 2 reyting kaybeder. zaten vadi izleyicisi pek dizi izlemez vadiyi izleyen de artık bırakmaz :)
suskunlar da ne artış bekliyorum ne de azalma çünkü geçen sezon reytingini arttıramayan bir dizi bu sezon nasıl yükselecek :)
babalar ve evlatlar total dizisi gibi duruyor ama abde de iyi gider :) bu diziden umutluyum
foxun doktor dizisi ise totalde suskunları geçebilir ama abde ilk 20 ye zor girer :)

memati ölecek gibi gözüküyo malesef mematinin cenazesinin olacağı bölüm 20 reyting bekliyorum

Ben yine KVP iyi izleyecegim. Bence siralama su sekilde olur.

Total:
1. KVP
2. Veda
3. Suskunlar
4. Babalar ve Evlatlari
5. Zengin kiz fakir oglan

AB
1. KVP
2. Suskunlar
3. Veda
4. Babalar ve Evlatlari
5. Zengin kiz fakir oglan

aga suskunlar totalde imkanı yok ilk 10 a giremez bence şansı yok

Yani ortalama 10 reyting alan dizi , gecen sezon en cok 14 en az 7 alan dizi , simdi bi cenaze 20 mi , sen Vadinin sezon finalindede 15 bekliyodund dimi , ama 8 aldi , yani yari yariya , simdide 20 bekliyosun 9-10 reyting alir herhalde , yani tartisma olmasin ama cok yuksek reytingler diyosun s.f de demistin 15 aldi 8.😛ositive: