Showtime Penny Dreadful 1. Sezon Yorumları

Tamam Haziran'da görüşürüz o zaman, üçüncü bölüm 25 Mayıs'a denk geliyor.

Starz'ın Black Sails vakasından sonra kanallara göre dizilere artı puan vermekten vazgeçtim açıkçası.
Forumdakiler bir yorumlasın ona göre göz atarım

Starz'ın Black Sails vakasından sonra kanallara göre dizilere artı puan vermekten vazgeçtim açıkçası.
Forumdakiler bir yorumlasın ona göre göz atarım
Her kanalda kötü dizi çıkabilir ama Starz çok da güvenilir bir kanal değil açıkçası. Spartacus dışında beğendiğim dizisi çıkmadı. Showtime'da ise galiba şu ana kadar izlediğim her şeyi beğendim. En az beğendiğim bu dizi ki bu da çok normal yani daha bir bölüm izledik.

black sails starz da değilmiydi ,

black sails i sevmedin galiba ama bence çok iyi bir dizi

starz burdada farkını göstermiş pek yasaklı sahne yok gibi vikings ler ya starzda yada HBO da olmalıydıki o zaman kalitesi dünyayı aşardı
herşey mükemmel ama cinselliğe gelince çok tutucu davranıyor vikingsler
)

protesto ediyoruz bu açıdan @Çiğdem- le birlikte

sen ne halt ediyorsan et ama beni karıştırma piss işlerine

STARZ kanalını seviyoduk ya hani
hep derdin STARZ dizisi olsun çamurdan olsun derdin noldu şimdi niye değiştinki
)
tamamda benim adımada konusuyorsun şöyle böyle yapıyoruz diye önce bana haber vermen gerekir 🙂🙂

eva green tek kelimeyle harikaydı 10 üzerinden 11 resmen
@Çiğdem- önce kıskan sonra dikkat et
destere şoparı dizideki parlak chandler ıkapmasın

sondaki sahneyi anlamadım noldu orada öyle
doktor ne yarattı

kaybolan kız neden kayboldu,mısır olayının dizide etkisi olacak mı merak ediyorum

Canlandırdı adamı nesini anlamadın.

Kızı kaçırmışlar işte nedenini ne bilelim.

Offf başladımı bu dizi
En merakla beklediğim diziydi bu benim. Neyse pazartesi gecesi izlerim artık
Memnun kaldınız mı izleyenler @OzaN @destere @xemrexxx spoilere bakamadım
Şu an sabırsızlıktan çatlıyorum resmen

İlk bölüm için oldukça iyiydi ama çok da büyük etki bırakmadı. İlerleyen bölümleri bekliyoruz bakalım.

Bu arada eleştirmen yorumları gelmeye başlamış. 9 eleştiriden 100 üzerinden 73 almış ki bu durum çok iyi sayılmaz. Fakat daha çok izleyici dostu bir dizi olacak gibi. IMDb'de 8 üstü olması kesin gibi.

Kırmızı yere katılıyorum. Uzun zamandır fragmanlarıyla bile beni etkileyen ender dizilerdendi.