Pembe Otobüs Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

?

• Kullanılan toplam oy
    11
Bunu diyen anca sizin gibilerdir. Muhafazkar camiadan bunu diyen adam bulamazsın varsa da adam değildir zaten.

Hiçbirşeyi ima etmedim. Benim annem de otobüse biniyor bu insan artıklarıyla aynı vasıta ile yolculuk yapmasını şahsen istemem ama zorla da pembe otobüse bin diyemem. Her kim ki bahsettiğin imada bulunursa dilini de koprtırım yani hiç acımam. Benim bahsetmek istediğim eğer bir talep varsa devlet bunu imar etmekle yükümlüdür. Sayısı milyonları geçkin bir grup yarın çıkıp biz "x kişiler olarak -misalen- mor otobüse binmek istiyoruz" dese buna ancak saygı duyarım.

Ya ben diyorum Gümüşhane sen diyorsun... Neyse
Konu nerden nereye geldi. Pembe otobüse de siyah minbüse de yeşil taksiye de saygı duyacaksınız. İstediğin kadar çırpın bu ülkenin mozaiğine saygı duymayı öğreneceksiniz. Ben meyhanede bira içen adam nasıl saygı duyuyorsam sen de dilediği vasıtaya binen kadınlara saygı duyacaksın. Bu kavramı oturttuğumuz zaman bu ülke cennet olur zaten

Giresun'da kolay olur belki ama İstanbul'da imkansız.
ayrı otobüs saçmalığından ise bu daha mantıklı oldu olacak ayrı dünya inşaa edilsin
kadınlar erkekler bir arada yaşayamama konusuna destek yerine bir arada yaşamalarına çözüm bulunmalı bu dünyada ölene kadar bu iki cins birlikte olucak öyle otobüs ayır ev ayır sınıf ayır kadınlar ayrı bankaya gitsin erkeklere ayrı banka yapılsın çalıştığı iş yerleri erkeklere özel bina olsun kadına özel olsun öyle birşey yok dünya içinde dünya yaratılmaz

yavas yavas bir yerlerden başlanır ayakta yolcu almak yasaklanır önce buna uygun şehirlerde denenir bunun başka çözümü yok bence

Yaaa ama ben sana kıyamam ki, gerçektende başımızdakilerin %1 oranında bile olsa eğitimi önemsediklerini düşünüyor musun?