Bunu diyen anca sizin gibilerdir. Muhafazkar camiadan bunu diyen adam bulamazsın varsa da adam değildir zaten.Öldürüleceğim bir sisteme elbette karşıyım. Bundan daha doğal ne var? Şeriat orta yol falan değil. Şeriat senin yolun.
Yazdığından onu çıkarma sebebim ise, genel otobüste yaşanan/bilinen olayları sıraladın. Eğer bir kadın ona biniyorsa bunları biliyordur'u ima ettin, bence.
Erkekle tokalaşmak istemeyen kadın elini uzatmaz zaten. Otobüse binince kimle el sıkışıyorsun? İsteyen kullanır, istemeyen kullanmaz seviyesinde olsaydık, ben de destek verirdim. Ancak cidden pembe otobüs varken genel otobüse binen bir kadın tecavüze uğrar ise "neden pembeye binmemiş" denilecekse biz o seviyede değiliz demektir. Sen demez misin?
Hiçbirşeyi ima etmedim. Benim annem de otobüse biniyor bu insan artıklarıyla aynı vasıta ile yolculuk yapmasını şahsen istemem ama zorla da pembe otobüse bin diyemem. Her kim ki bahsettiğin imada bulunursa dilini de koprtırım yani hiç acımam. Benim bahsetmek istediğim eğer bir talep varsa devlet bunu imar etmekle yükümlüdür. Sayısı milyonları geçkin bir grup yarın çıkıp biz "x kişiler olarak -misalen- mor otobüse binmek istiyoruz" dese buna ancak saygı duyarım.
Ya ben diyorum Gümüşhane sen diyorsun... Neyse Konu nerden nereye geldi. Pembe otobüse de siyah minbüse de yeşil taksiye de saygı duyacaksınız. İstediğin kadar çırpın bu ülkenin mozaiğine saygı duymayı öğreneceksiniz. Ben meyhanede bira içen adam nasıl saygı duyuyorsam sen de dilediği vasıtaya binen kadınlara saygı duyacaksın. Bu kavramı oturttuğumuz zaman bu ülke cennet olur zatenÜlkenin en az yüzde 90'ı şeriat ile yönetilmek istesin, yemin olsun ki ağzımı açmam. Ama yüzde 89'da kaldıkları an, her türlü hakkımı ararım. Kaldı ki ne 89'u, hatta ne 51'i, bugün şeriatı isteyeceklerin oranı yüzde 20-30'u geçmez, çok ciddiyim.
Ama velev ki her türlü beyin yıkama propagandası ile yüzde 51 yaptılar. Peki bu şeriatın kendi yapısına ve İslam'a bile göre şeriat ile yönetilmek için yeterli bir oran mıdır? Yani halkın yarısı şeriatı istemezken Şeriat kan getirmekten başka ne yapabilir?
İran'da şeriat oylamasında 20 milyon Evete karşı sadece 140 bin Hayır gelmişti. Türkiye'de ise o iş biraz sıkar, başkanlık referandumunda bile ülkenin en az yarısı bam bam bam diyerek Hayır'ı basmış, yedirmezler adama şeriatı.