Çukur a şiddeti özendirdiği için gelir .Ye ise ahlak sınırlarını aştığı için.Yasak Elma'ya saçma sapan cezalar veren RTÜK'ün yaptığı en iyi şey Çukur'a ceza vermek olabilir.
Çukur a şiddeti özendirdiği için gelir .Ye ise ahlak sınırlarını aştığı için.Yasak Elma'ya saçma sapan cezalar veren RTÜK'ün yaptığı en iyi şey Çukur'a ceza vermek olabilir.
Yasak Elma'mı "ahlak sınırlarını" aşıyor.Çukur a şiddeti özendirdiği için gelir .Ye ise ahlak sınırlarını aştığı için.
yasak elma kimin eli kimin cebinde belli değil konusu bu..ilişkişler karman karışık. oyuncuların tablosunu yapmışlardı kim kimin nesi olduğu..eda ece ve talat bulutun onca yaş farkına rağmen evlenmişlerYasak Elma'mı "ahlak sınırlarını" aşıyor.
O pusu oluyor aslındaHayır bir bölümü bile full olarak izlemişliğim yok.Bir dönem arkadaşımla beraber muro-çeto ikilisi vardı onu da you dan bakardım.
Bence ikisine de ceza verilmesi saçma. Ama Çukur'a gereksiz bir özen var. Kurtlar Vadisi şu an çekilse cezadan biterdi herhaldeYasak Elma'ya saçma sapan cezalar veren RTÜK'ün yaptığı en iyi şey Çukur'a ceza vermek olabilir. #İyiKiVarsınRTÜK
Ekşi de bir Yorumda "milf" diye benzetme yapılmış Buna ne diyeceksin?Yasak Elma'mı "ahlak sınırlarını" aşıyor.
Şakasına diyorum ben aslında onları. Elbette her iki diziye verilen cezalar saçmalıktan başka bir şey değil. RTÜK sadece işine gelenleri görüyor, diğerlerini görmüyor.Bence ikisine de ceza verilmesi saçma. Ama Çukur'a gereksiz bir özen var. Kurtlar Vadisi şu an çekilse cezadan biterdi herhalde
Ekşi = SAÇMALIK.Ekşi de bir Yorumda "milf" diye benzetme yapılmış Buna ne diyeceksin?
mesela atvye hiç ceza verilmiyor.Şakasına diyorum ben aslında onları. Elbette her iki diziye verilen cezalar saçmalıktan başka bir şey değil. RTÜK sadece işine gelenleri görüyor, diğerlerini görmüyor.
Bir sürü ceza alan, ama devam eden yapımlar vardı. Kurtlar Vadisi bitmezdi bence.
Ekşi = SAÇMALIK.
İşine gelmeyince "saçmalık" hadi oradan.
RTÜK konusunda haklısın mesela Yandaş kanala ceza veremiyor.
mesela atvye hiç ceza verilmiyor.
Veremezler ki totoları yemez.mesela atvye hiç ceza verilmiyor.
aynende yorumunu benmce sil ceza yersin kardeşimVeremezler ki totoları yemez.
Özelden konuşsak olur mu?tele 1 halk tv ye baya ceza gelmiş
tabii olurÖzelden konuşsak olur mu?