Muro ve Çeto bir başkaydı ya... Diziden çıkınca çok üzülmüştüm zamanında.
Muro ve Çeto bir başkaydı ya... Diziden çıkınca çok üzülmüştüm zamanında.
Tekrarları iyi reyting alıyor diye mi iyi dizi oldu Kurtlar Vadisi'nden? Diriliş Ertuğrul'un bütün bölümleri Kurtlar Vadisi'nin bir sahnesi etmez.diriliş ertuğrul daha iyi bence kurtlar vadisinden ..diriliş tekrarları bile ılk 8 de..kurtlar vadisi tekrarları dıbde
KV ye bir türlü ısınamadım.O dizinin saçma tarafları var.Mesela kuş avlar gibi insan avlıyorlar, kimse karakolluk olmuyor.Çukur'u izleyeceğine Kurtlar Vadisi izle. O saçma diziden kat kat daha iyi. Ben hala daha izliyorum Beyaz TV'de.
Biz Vadi'yi saçmalıklarıyla sevdik.KV ye bir türlü ısınamadım.O dizinin saçma tarafları var.Mesela kuş avlar gibi insan avlıyorlar, kimse karakolluk olmuyor.
TRT de 5 sezon boyunca reytingleri arttırdı..özeti bile en çok izlenendi..dünyada bile başarılı dizi..kurtlar vadisi aşkı memnuyu ve fatmagulu geçemedi.. 😀 😀 😀 demekı iyi reyting aldığına göre iyi dizi..iyi dizi olmasaydı izlenmezdi..artı dunyada bile izlenmezdi..Tekrarları iyi reyting alıyor diye mi iyi dizi oldu Kurtlar Vadisi'nden? Diriliş Ertuğrul'un bütün bölümleri Kurtlar Vadisi'nin bir sahnesi etmez.
O zaman <. . . > o saçma dizinden bin kat daha iyi derken kendinle ters düşüyorsun.Biz Vadi'yi saçmalıklarıyla sevdik.
Ç**ur her yönüyle başlı başına bir saçmalık. Konuşmaya gerek yok onu...O zaman <. . . > o saçma dizinden bin kat daha iyi derken kendinle ters düşüyorsun.
Tmm haklısın...Ç**ur her yönüyle başlı başına bir saçmalık. Konuşmaya gerek yok onu...
Her zaman olduğu gibi.Tmm haklısın...
O kadar uzun boylu değil.Her zaman olduğu gibi.
Her konuda haklıyımdır ben. 😱O kadar uzun boylu değil.
İyi ki konuda haklı çıktın.Artık Temcit pilavı gibi ısıtıp,ısıtıp önümüze sunarsın.Her konuda haklıyımdır ben. 😱
O kadar da değil. Yapmam ben öyle şeyler.İyi ki konuda haklı çıktın.Artık Temcit pilavı gibi ısıtıp,ısıtıp önümüze sunarsın.
He yavrum heO kadar da değil. Yapmam ben öyle şeyler.
Yasak Elma'ya saçma sapan cezalar veren RTÜK'ün yaptığı en iyi şey Çukur'a ceza vermek olabilir. #İyiKiVarsınRTÜKçukur diziye hep cezalar gelmiş.
Ona bakarsan zamanında KV ye de geldi.çukur diziye hep cezalar gelmiş.
yasak elmaya vardı..foxaYasak Elma'ya saçma sapan cezalar veren RTÜK'ün yaptığı en iyi şey Çukur'a ceza vermek olabilir.