Sen nerdeyse my'ci olmuşsun.
Güzel kadinlari transfer eden diziler radarimiza girer arada bir
ay köstebeğin arkasından büloş çıksın da sana saldırsın
Nurbanu Pazartesi'ye gelse Nurbanu mu izlersin Karadayi mi?biz my ci değiliz nurbanucuyuz)
büloşun arkasından köstebekde çıkabilir
Nurbanu Pazartesi'ye gelse Nurbanu mu izlersin Karadayi mi?
şimdi çarşamba bile nurbanunun hatrı diziyi izlememi sağlamıyor kaldıki pazartesi bu mümkün değil
titrek aytenimde var hem o idare eder
bence kıyafet biraz daha açılsa en azından meraktan tadımlık bakarsın
Karadayi'yi kimseye degismem
bence kıyafet biraz daha açılsa en azından meraktan tadımlık bakarsın
biz de inandık o ka açıklık varkene gözlerine bakıyorsunKiyafetin acilmasina gerek yok, gözleri yeter normalde ama söz konusu Karadayi olunca kör oluyoruz
biz de inandık o ka açıklık varkene gözlerine bakıyorsun
sel olacağına eminimofff offf!!
Tanrım! görmemizi sağlıyorsun teşekürler ama ulaşmamızada vesile olsan teşekürlerimiz yağmur olur sel olur)
bişi olmazo mahirinin koynunda mutlu mesuttur gözü dışarıda değildir ki seni görsünHakime hanim var simdi ortalikta, sopalar bakarsak
Kiyafetin acilmasina gerek yok, gözleri yeter normalde ama söz konusu Karadayi olunca kör oluyoruz
sel olacağına eminim
bişi olmazo mahirinin koynunda mutlu mesuttur gözü dışarıda değildir ki seni görsün
tamam gözleri fena değilde,kıyafet açılsada yani sorun yapmayız
karadayı totalde 3.lüğe düşmesin şimdi ay yapımın prestiji sallanır boşverNe demek ???Karadayı ve O Ses’in yalnız yayınlandığı 1’er gün dikkate alınmamıştır.
O ses tamam 2 kere yayınlanıyor da Karadayı 2 kere yayınlanmıyor.
Evet @xemrexxx'in Rıza babası pzt'ye gelsin en azından Acun reklam aralarinda 13'leri göremez
Ayyyyh bende bişey diyecek sandım adamı mention'ladimkaradayı totalde 3.lüğe düşmesin şimdi ay yapımın prestiji sallanır boşver
ne var bunda rıza baba pazartesiden daha zorlu cumartesi gününde üstelik total cenenti olan bir günde 6 küsür alıyor pazartesi o ses ab karadayı bir ab bir total daha iyi gider asAyyyyh bende bişey diyecek sandım adamı mention'ladim