Sen nerdeyse my'ci olmuşsun.![]()
Güzel kadinlari transfer eden diziler radarimiza girer arada bir![]()
ay köstebeğin arkasından büloş çıksın da sana saldırsın![]()
Nurbanu Pazartesi'ye gelse Nurbanu mu izlersin Karadayi mi?biz my ci değiliz nurbanucuyuz)
büloşun arkasından köstebekde çıkabilir![]()
Nurbanu Pazartesi'ye gelse Nurbanu mu izlersin Karadayi mi?![]()
şimdi çarşamba bile nurbanunun hatrı diziyi izlememi sağlamıyor kaldıki pazartesi bu mümkün değil
titrek aytenimde var hem o idare eder![]()
bence kıyafet biraz daha açılsa en azından meraktan tadımlık bakarsın
Karadayi'yi kimseye degismem![]()
bence kıyafet biraz daha açılsa en azından meraktan tadımlık bakarsın![]()
biz de inandık o ka açıklık varkene gözlerine bakıyorsunKiyafetin acilmasina gerek yok, gözleri yeter normalde ama söz konusu Karadayi olunca kör oluyoruz![]()
biz de inandık o ka açıklık varkene gözlerine bakıyorsun![]()
sel olacağına eminimofff offf!!
Tanrım! görmemizi sağlıyorsun teşekürler ama ulaşmamızada vesile olsan teşekürlerimiz yağmur olur sel olur)
bişi olmazo mahirinin koynunda mutlu mesutturHakime hanim var simdi ortalikta, sopalar bakarsak![]()
Kiyafetin acilmasina gerek yok, gözleri yeter normalde ama söz konusu Karadayi olunca kör oluyoruz![]()
sel olacağına eminim
bişi olmazo mahirinin koynunda mutlu mesutturgözü dışarıda değildir ki seni görsün
![]()
tamam gözleri fena değilde,kıyafet açılsada yani sorun yapmayız![]()
karadayı totalde 3.lüğe düşmesin şimdi ay yapımın prestiji sallanır boşverNe demek ???Karadayı ve O Ses’in yalnız yayınlandığı 1’er gün dikkate alınmamıştır.
O ses tamam 2 kere yayınlanıyor da Karadayı 2 kere yayınlanmıyor.
Evet @xemrexxx'in Rıza babası pzt'ye gelsin en azından Acun reklam aralarinda 13'leri göremez![]()
Ayyyyh bende bişey diyecek sandım adamı mention'ladimkaradayı totalde 3.lüğe düşmesin şimdi ay yapımın prestiji sallanır boşver![]()
ne var bunda rıza baba pazartesiden daha zorlu cumartesi gününde üstelik total cenenti olan bir günde 6 küsür alıyor pazartesi o ses ab karadayı bir ab bir total daha iyi gider asAyyyyh bende bişey diyecek sandım adamı mention'ladim![]()