Etkilenmez bence. Her sezon kadrodan çıkan isimler oluyor. Üstelik her sezon çok iyi oyuncuları kadrosuna katıyor.sezon finalinde ölmedi ama nasıl çıktı diziden gülcemal .sizce payitaht dizisi etkilenir mi bu durumdan?
Etkilenmez bence. Her sezon kadrodan çıkan isimler oluyor. Üstelik her sezon çok iyi oyuncuları kadrosuna katıyor.sezon finalinde ölmedi ama nasıl çıktı diziden gülcemal .sizce payitaht dizisi etkilenir mi bu durumdan?
Halil Halid diziden çıktığına göre bence de önüne atlar ve ölür diziden. Bu sene hiç izlemedim o yüzden bilgim yok.bencede etkilenmez şu an 3 oyuncu yok geçen seneden galiba gürkan bey ,alp akar ve gülsim hanım .
bu videodaki sahnede sezon finalinin son sahnesinde sosyal medyada abdülhamid vurulmadı diyorlar halil halid kurşunun önüne atladı diyorlar sizce bu olur mu?
Hiç bilmiyorum maalesef. Ben zaten sadece Sedef'in olduğu kısımları izlemiştim.yine çok güzel bir bölüm izledik.finale tahminim 8 bölüm kaldı .geçen sezon sevdiğim iki karekterden dilruba ölmüştü geçen sezon diğeri frida idi.sanki bu bölümde frida ölecek izlenimi verildi ilerki bölümerde bakalım başka kim ölecek ve abdülhamid ne yapacak.cassel karekterinin kızı gelecek birde o karekteri merak ediyorum altından bir gizem çıkabilir mi diye. @Özgür sizi rahatsız ediyorumda finale kaç bölüm kaldı acaba biliyor musunuz?