ne ka geniş bir ilişkiniz varBen de başin belada sandım. Böyle boş şeylere çağirma
ne ka geniş bir ilişkiniz varBen de başin belada sandım. Böyle boş şeylere çağirma
Medeni dicektin heralde İlişkim milişkim olmayan birinden banane Sen de karişma millete Hasetinden catliyon birini bulamadiğin içinne ka geniş bir ilişkiniz var
cumartesi akşamı serhatla kavuşuyon merak etme gerdek geceniz olay olacak reyting rekoru kıracakMedeni dicektin heralde İlişkim milişkim olmayan birinden banane Sen de karişma millete Hasetinden catliyon birini bulamadiğin için
Şuan sivri sinek öldürdüm. Sanki sendincumartesi akşamı serhatla kavuşuyon merak etme gerdek geceniz olay olacak reyting rekoru kıracak
? ? ? ? ? ? ?cumartesi akşamı serhatla kavuşuyon merak etme gerdek geceniz olay olacak reyting rekoru kıracak
Demek @mrt-06 yeni aksiyon dizisi bu olacak @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt @kerem @serhatt @xemrexxxOlgun Şimşek ikisinden de açık ara daha iyi bir isim ve oyuncu. Fark yaratacaktır.
Diziyi @xemrexxx yazıyor heralde Meksika amerika arasında hep bi hayali senaryo üretirdi garibim SON dizisi için üretirdi hatırladım
Ecünnüden kurtulduk diye sevinirken geldi yine parlağın yanına izleme hevesimi kaçırdı
İzleyelim, yorumlaşırız yeni sezonda.
Sen pek böyle diziler bakmıyorsun ama bu sefer beklerizİzleyelim, yorumlaşırız yeni sezonda.
Olgun beye yoğunlaşacaz @xemrexxxEcünnüden kurtulduk diye sevinirken geldi yine parlağın yanına izleme hevesimi kaçırdı
Yaşına daha uygun zati ???Olgun beye yoğunlaşacaz @xemrexxx
Aras gibi tutturur umarım yine olan Furkana olacak inş oda ecünnü dizilerinden kurtulur bir gün @xBUGRAxRahat rahat fandezi yaparsın artık