ne ka geniş bir ilişkiniz varBen de başin belada sandım. Böyle boş şeylere çağirma![]()
ne ka geniş bir ilişkiniz varBen de başin belada sandım. Böyle boş şeylere çağirma![]()
Medeni dicektin heraldene ka geniş bir ilişkiniz var![]()
cumartesi akşamı serhatla kavuşuyon merak etmeMedeni dicektin heraldeİlişkim milişkim olmayan birinden banane
Sen de karişma millete
Hasetinden catliyon birini bulamadiğin için
![]()
Şuan sivri sinek öldürdüm. Sanki sendincumartesi akşamı serhatla kavuşuyon merak etmegerdek geceniz olay olacak reyting rekoru kıracak
![]()
? ? ? ? ? ? ?cumartesi akşamı serhatla kavuşuyon merak etmegerdek geceniz olay olacak reyting rekoru kıracak
![]()
Demek @mrt-06 yeni aksiyon dizisi bu olacakOlgun Şimşek ikisinden de açık ara daha iyi bir isim ve oyuncu. Fark yaratacaktır.
Diziyi @xemrexxx yazıyor heralde Meksika amerika arasında hep bi hayali senaryo üretirdi garibim
Ecünnüden kurtulduk diye sevinirken geldi yine parlağın yanına izleme hevesimi kaçırdı
İzleyelim, yorumlaşırız yeni sezonda.
Sen pek böyle diziler bakmıyorsun ama bu sefer beklerizİzleyelim, yorumlaşırız yeni sezonda.![]()
Olgun beye yoğunlaşacazEcünnüden kurtulduk diye sevinirken geldi yine parlağın yanına izleme hevesimi kaçırdı![]()
Yaşına daha uygun zati ???
Aras gibi tutturur umarım yine olan Furkana olacak inş oda ecünnü dizilerinden kurtulur bir günRahat rahat fandezi yaparsın artık![]()