ne varmış yaşında kadın 32 yaşında ne çok yaşlı ne de çocuk yaşta değilhhahhaha yaşından basındanda utanmıyor kadın yaaa![]()
ne varmış yaşında kadın 32 yaşında ne çok yaşlı ne de çocuk yaşta değilhhahhaha yaşından basındanda utanmıyor kadın yaaa![]()
kenafir gözlü detone şarkıcı seni .ssDizi tutmayacak inşallah.![]()
Bu kadar reklam yapılan hiçbir dizi verim alamıyor.kenafir gözlü detone şarkıcı seni .ss
Bu kadar reklam yapılan hiçbir dizi verim alamıyor.![]()
Kesin öyledir. Yahu niye abartıyorsun şu kadını bu kadar alt tarafı bir dizide oynamış o da zaten kalıcı olmadı dizide.bu ka reklam yapılan dizilerin hiçbirinin başrolü meryem gibi bir dünya starı değil![]()
tek diziyle ülkedeki herkesin önüne geçti ben abartmiyimKesin öyledir. Yahu niye abartıyorsun şu kadını bu kadar alt tarafı bir dizide oynamış o da zaten kalıcı olmadı dizide.![]()
Kimsenin önüne geçtiği falan yok popüler bir dizide rol aldı ve tükenmişlik sendromu sayesinde iyi prim yaptı.tek diziyle ülkedeki herkesin önüne geçti ben abartmiyim![]()
tabe tabeKimsenin önüne geçtiği falan yok popüler bir dizide rol aldı ve tükenmişlik sendromu sayesinde iyi prim yaptı.![]()
Dizi tutmayacak inşallah.![]()
meryemin çekimlerinin yapıldığı sırada burak özçivit de aynı stüdyodaymış aynı dizi için mi farklı dizi için mi gelmişler açıklanmadı @sokak sanati @destere @yatutarsa @mrt-06 @Çiğdem-Burak ve Kivanc olmaz.Umarim kendisi gibi iyi oyuncuyla partner olur.Halit Ergencle oyunculuk bakimindan bir birlerini tamamliyordular
Burak kalitesini düşürmez bence.meryemin çekimlerinin yapıldığı sırada burak özçivit de aynı stüdyodaymış aynı dizi için mi farklı dizi için mi gelmişler açıklanmadı @sokak sanati @destere @yatutarsa @mrt-06 @Çiğdem-
meryemin çekimlerinin yapıldığı sırada burak özçivit de aynı stüdyodaymış aynı dizi için mi farklı dizi için mi gelmişler açıklanmadı @sokak sanati @destere @yatutarsa @mrt-06 @Çiğdem-
kalitesinee kalite katar sonuçta meryem senin hazalın 10 yılda alamadığı kadar ödülü 2.5 yılda almış bir isim kendini kanıtlamışBurak kalitesini düşürmez bence.![]()
Her ödül alan iyi olsaydı.kalitesinee kalite katar sonuçta meryem senin hazalın 10 yılda alamadığı kadar ödülü 2.5 yılda almış bir isim kendini kanıtlamış![]()
kimseye boşa ödül vermiyilerHer ödül alan iyi olsaydı.![]()
Gökçe Bahadır gibi bir isim neden ödül almıyor mesela. Aysel karakteriyle farkını ortaya koymuştu mesela.kimseye boşa ödül vermiyilerayrıca türkiyede genelde iyi isimlere gidiyor ödüller
![]()
daha iyileri varmış demek kiGökçe Bahadır gibi bir isim neden ödül almıyor mesela. Aysel karakteriyle farkını ortaya koymuştu mesela.![]()
Katılmıyorum. Daha iyileri değil daha popülerleri var.daha iyileri varmış demek ki![]()
sana göre öyleKatılmıyorum. Daha iyileri değil daha popülerleri var.![]()