Partner Bilmecesinde Son Haberler

2 tane. Onlarda Türkiye'de en çok izlenen dizilerdi. HürreM Sultan dizisi 10 bölüm falan sürmüş. Bence kıyaslanmamalı bile.:)
dünyadaki başarısını kıyaslamıyorum zaten türkiyede bile hatırlayan çok üstelik gülben ergen en popüler olduğu zamanda oynamış dizide :) sıradan sıfırdan bir isim değil başrol kadro da gayet iyi ali sürmeli,engin altan düzyatan,engin hepileri,hatic aslan,deniz türkali ... diye gidiyi :)

dünyadaki başarısını kıyaslamıyorum zaten türkiyede bile hatırlayan çok üstelik gülben ergen en popüler olduğu zamanda oynamış dizide :) sıradan sıfırdan bir isim değil başrol kadro da gayet iyi ali sürmeli,engin altan düzyatan,engin hepileri,hatic aslan,deniz türkali ... diye gidiyi :)
Demekki senaryo vasatmış. Kıvanç'lı dizi bile senaryo kötü diye bak ne hale geldi. En önemlisi senaryo işte.

Demekki senaryo vasatmış. Kıvanç'lı dizi bile senaryo kötü diye bak ne hale geldi. En önemlisi senaryo işte.
senaryo kadar onu taşıayacak oyuncu da önemli :X intikamda da senaryo kötüydü 40 dk lik orjinal seenaryoyu uzata uzata ekleme yapmadan her bölüm 120 dk yayınladılar dizi ilk sezon en iyi yeni dizi oldu reytingde ikinci sezon düştü düşmüş halinin bile ortalaması diğer kanallarda devam etmeye yetiyidi :) demek ki başrolü iyi seçicen:A

senaryo kadar onu taşıayacak oyuncu da önemli :X intikamda da senaryo kötüydü 40 dk lik orjinal seenaryoyu uzata uzata ekleme yapmadan her bölüm 120 dk yayınladılar dizi ilk sezon en iyi yeni dizi oldu reytingde ikinci sezon düştü düşmüş halinin bile ortalaması diğer kanallarda devam etmeye yetiyidi :) demek ki başrolü iyi seçicen:A

Off tamam. Senin şu dizi tutmasında o zaman görürüm ben seni.:A

Partnerin açıklanmasını 4 gözle bekliyorum artık. Günde en az 2 haber çıkıyor. İnsan merak etmeden alıkoyamıyor kendini. Neyse, bakıp göreceğiz.

haha ayy o istediği 5çıplak adamdan birisi @destere olur bence hazır bekliyor çocukcağız:F
hayır bak konuda 5 erkek oyuncu var:

ibrahim çelikkol
okan yalabık
burak özçivit
saruhan hünel
kıvanç tatlıtuğ

meryemin dediği 5 erkek bunlar meryem dizide hepsini tek tek soyacak sen de çatlıcan :F

Sempatik görünmeye çalışmış yine doğru partneri bulur umarım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy