Meryem Uerli'nin partnerinin kim olacağı konusu aylardır medyanın gündeminde.Bu durum Meryem Uzerli'ye de soruldu ve güzel oyuncu esprili bir cevap verdi:
Son olarak Meryem Uzerli sempatik tavırlarına bir yenisini ekledi ve bu sefer basın mensuplarının gönlünü kazandı.Kendisine ''Efendim'' diyen basına şöyle cevap verdi:
Adı Burak Özçivit ,Kıvanç Tatlıtuğ ,Okan Yalabık ,İbrahim Çelikkol ve Saruhan Hünel gibi isimlerle anılan Uzerli'nin partneri olması için adayların ikiye indirildiği yapımcı tarafından açıklanmıştı.
@destere @Forumdash @Çiğdem- @gizem ak @Nisa @sürgünüm @denizz19 @Bully @sokak sanati @yatutarsa @HachiKo @gözlemci @Harunnn60 @aserat54 @KayıpSehir @eros @Yiğitt @mrt-06
Öte yandan İkinci Sayfa programına konuk olan oyuncu Saruhan Hünel'in kız kardeşi Aslı Hünel ağabeyine dizi için teklif geldiğini doğruladı.Şu an 3 dizi projesi için teklif alan Saruhan Hünel düşünme sürecindeymiş.Ancak Aslı Hünel ağabeyine teklif edilen rolün Uzerli'nin partneri mi yoksa dizide başka bir rol olduğunu bilmiyormuş.Ben çapkın biriyim yeni dizi için 5 çıplak adam istedim ama olmadı! Şaka bir yana kiminle oynayacağım bakalım, kısmet.
Son olarak Meryem Uzerli sempatik tavırlarına bir yenisini ekledi ve bu sefer basın mensuplarının gönlünü kazandı.Kendisine ''Efendim'' diyen basına şöyle cevap verdi:
Aslı Hünel'i konuk eden İkinci Sayfa programı Meryem Uzerli'ye ulaşıp oyuncu ile söyleşi yaptı.Gündem yaratacak söyleşinin yakında yayınlanması bekleniyor.'Efendilerin efendisi değil arkadaşınızım'
Adı Burak Özçivit ,Kıvanç Tatlıtuğ ,Okan Yalabık ,İbrahim Çelikkol ve Saruhan Hünel gibi isimlerle anılan Uzerli'nin partneri olması için adayların ikiye indirildiği yapımcı tarafından açıklanmıştı.
@destere @Forumdash @Çiğdem- @gizem ak @Nisa @sürgünüm @denizz19 @Bully @sokak sanati @yatutarsa @HachiKo @gözlemci @Harunnn60 @aserat54 @KayıpSehir @eros @Yiğitt @mrt-06