İlk bölümden sonra rüyasında bile göremedi
8 küsür görmüş yeterince çatlama sebebi.Görememiş ite 10+
Bura bekleyebilir daha önemli işlerimiz var. Biz oraya dakikada kaç mesaj yazıyoruz sen buranın peşindesin yazıııık.
Evet bir hafta içinde 10 bin mesaj yazmamız gerekiyor ama sadece o konuda değil yani burası da iş görür.Bura bekleyebilir daha önemli işlerimiz var. Biz oraya dakikada kaç mesaj yazıyoruz sen buranın peşindesin yazıııık.
Hiç kızma bu da Parlak Takımı'na destek kampanyası. @ÖzgürEvet bir hafta içinde 10 bin mesaj yazmamız gerekiyor ama sadece o konuda değil yani burası da iş görür.
Tekrar bu parlakları yorumlayamam. Ora daha eğlenceli.Hiç kızma bu da Parlak Takımı'na destek kampanyası. @Özgür
Ekstra yorumla diyen yok zaten kalbini yorumunu at git.Tekrar bu parlakları yorumlayamam. Ora daha eğlenceli.
Benim dediğim 10+ görmesiydi kıvırma8 küsür görmüş yeterince çatlama sebebi.
Bekliyoruz yeni bölümü.
Ben dün el attım ya
Ay ben olmasam bu program bir HİÇ.YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!
@serhatt bu sefer neden ateş püskürdü? #ParlakTakımı bombalarla dolu yeni bölümüyle Cuma 20.00'de eTV'de!
Sen yokken biz reyting rekorlarının kırıldığı İKİ SEZON çektik tatlım.Ay ben olmasam bu program bir HİÇ.
Hep benim üzerimden prim kasılıyor
Demek ki rekor değilmiş, rekor benimle birlikte kırılacak üzgünümSen yokken biz reyting rekorlarının kırıldığı İKİ SEZON çektik tatlım.