Sen okursun diye getirdik ama tesadüf işte adam sana hainlik edeceği tuttu şimdi bu var diye okumazsın asıllBen de programı okumadığım ve okumayacağım için çok da şaapamadım yaani.
Sen okursun diye getirdik ama tesadüf işte adam sana hainlik edeceği tuttu şimdi bu var diye okumazsın asıllBen de programı okumadığım ve okumayacağım için çok da şaapamadım yaani.
O tuhaf hint dizisini sen izlersin ancak zatenDaha belli değil, detayları bekliyorum.
Programın ilgimi çekmediğini söylemiştim daha önce, kim olursa olsun okumazdım...Sen okursun diye getirdik ama tesadüf işte adam sana hainlik edeceği tuttu şimdi bu var diye okumazsın asıll
Çok güzel diyorlar dizinin orijinaline, kaçırmayalım benceO tuhaf hint dizisini sen izlersin ancak zaten
Keşfeden burada
Hayır fantaziyi bıraktiği zamanlar
Vol albümüne kadar Kırmızıdan başlayan süreçte Aşkın Ateşi ve Bodrum dışında sevdiğim şarkısı yokHayır fantaziyi bıraktiği zamanlar
Ben hatırlıyorum senin kulağin bi ara sağirdiVol albümüne kadar Kırmızıdan başlayan süreçte Aşkın Ateşi ve Bodrum dışında sevdiğim şarkısı yok@dreamy
10 yıl sürdü sanırım Handenin sesine kapalı olalı kulaklarımBen hatırlıyorum senin kulağin bi ara sağirdi
Bodrum’u sevmiyorum.Vol albümüne kadar Kırmızıdan başlayan süreçte Aşkın Ateşi ve Bodrum dışında sevdiğim şarkısı yok@dreamy
Albüm olarak sevdiğim 1 albümü bile o süreçte yok ama Aşkın Ateşi ve Bodrumu dinlemiş sevmiştim ama genel olarak bakınca Kırmızı albümünden sonra sağıtmıştı yanıBodrum’u sevmiyorum.Aslında o albümden hiç hazzetmiyorum Çöp, Uzaylı, Havaaalanı vs. hepsi birbirinin tekrarı gibi.@Forumdash
Çöp nefret ediyorum o şarkıdan. Klibinden deBodrum’u sevmiyorum.Aslında o albümden hiç hazzetmiyorum Çöp, Uzaylı, Havaaalanı vs. hepsi birbirinin tekrarı gibi.@Forumdash
AKRA albümü gibisi yok kariyerinde.Albüm olarak sevdiğim 1 albümü bile o süreçte yok ama Aşkın Ateşi ve Bodrumu dinlemiş sevmiştim ama genel olarak bakınca Kırmızı albümünden sonra sağıtmıştı yanı@Forumdash
Bir olurup Hande'mi gömdürtmem size 😡 @dreamy Akra, Apayrı, HHV1-2 sizinkileri döverAlbüm olarak sevdiğim 1 albümü bile o süreçte yok ama Aşkın Ateşi ve Bodrumu dinlemiş sevmiştim ama genel olarak bakınca Kırmızı albümünden sonra sağıtmıştı yanı@Forumdash
Ha evet ikisine birden sansasyonel bir klip çekmişti hatırlıyorumÇöp nefret ediyorum o şarkıdan. Klibinden deAma kerem seviyormuş 😱 Sopa ve Yasak aşk sound olarak da sözleri olarak da kaliteli sadeceKlip de güzel şimdi Kemal Doğulu cekse bile
Vol albümüne kadar boş benceAKRA albümü gibisi yok kariyerinde.
Herkeste senin kafana vuruyor cnm sonra niye bu oğlan orangutan izliyor diyorlar kafa kalmıyrkıBana niye çattın şimdi anlamadım?@Çiğdem
İzledin mi bu arada Reynmen’in klibiniHerkeste senin kafana vuruyor cnm sonra niye bu oğlan orangutan izliyor diyorlar kafa kalmıyrkı@Forumdash @MasacRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?