Berk'le olan videoları iyiydi bak keşke ikisi farklı şeylerle karşımıza çıksaydıHep iyi niyetimden.İso masum kalır.
Şimdilik maddi zarara girmek istemiyorumSırf destek vermiş olmak için veriyorsunuz siz de kabul edin. Bu bölümün de bir seviyesi olmalı üzgünüm.
Dileneceğim tabii işimi bozdunuz borçlusunuz bana.Şimdilik maddi zarara girmek istemiyorumSana en büyük zararı istemeden de olsa verdikAma parlaklar için reyting dilenme daha@pompy son zamanlarda kırmızı çizgim olmaya başlamişti
Borclar dilenmekle alınmaz hakkınsa istersen borcunuDileneceğim tabii işimi bozdunuz borçlusunuz bana.
O zaman @Çiğdem işimi bozmanın karşılığına MS'yi erken başlatsın.Borclar dilenmekle alınmaz hakkınsa istersen borcunu
Aaa utan bee programı okursan eğer Menes dizisindeki adam ama mnes oyunculuğuna bakıyor diye not düştüm okursan utanırsınYani diyecek söz bulamıyorum. Ben karakterin diziden ayrılma ihtimalinin senaryo gereği imkansız olduğundan bahsettim burada ise neler dönmüş.Buna klasik ÇİKO oyunları diyorum ve gelmiyorum ben bu oyunlara.COME OOOON...
Aaa vlla benim gözüm tuttu adamı şöyle izleyeceğim bir diziye gelse fena olmazKimse benim adamım falan değil nereden çıkardın.Dizide oynayan ve rolünü iyi canlandıran bir oyuncu sadece.Ve diziden ayrılma gibi bir durumu söz konusu değil onu da çıkar aklından.
Programda öyle demişsin ama yorumlarda çok farklı konuşmuşsun, adamı bırakmam diyor demişsin.Aaa utan bee programı okursan eğer Menes dizisindeki adam ama mnes oyunculuğuna bakıyor diye not düştüm okursan utanırsın
Halka izle efsane diyorum sana, sakalım da var dinletemiyorum...
Ben hepsini seviyorum tatlım, tabi Gökçe önde her zamanUTF’de @Çiğdem’i Merve yapmıştım gelenek bozulmasın dedim. Sen de Gökçe’yi seviyorsun diye böyle uygun görüldü.
Hahah önemli olan program ayoll yorumlarda şey amaçlı takılıyoruzProgramda öyle demişsin ama yorumlarda çok farklı konuşmuşsun, adamı bırakmam diyor demişsin.İkisinde de oyunculuğa bakıyor deseydin ben de utanırdım ya da zaten en başta o mesajı yazmazdım.
Halka izle efsane diyorum sana, sakalım da var dinletemiyorum...
Daha belli değil, detayları bekliyorum.Hahah önemli olan program ayoll yorumlarda şey amaçlı takılıyoruz
@Yiğitt Adamı kendisinin izleyeceği bir diziye almış ikimizede yar etmeyecek
Oyuncu rol seçmez ayollUTF’de @Çiğdem’i Merve yapmıştım gelenek bozulmasın dedim. Sen de Gökçe’yi seviyorsun diye böyle uygun görüldü.
Ben de programı okumadığım ve okumayacağım için çok da şaapamadım yaani.Hahah önemli olan program ayoll yorumlarda şey amaçlı takılıyoruz
@Yiğitt Adamı kendisinin izleyeceği bir diziye almış ikimizede yar etmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?