Unuttuk işteTeşekkürler de keşke böyle taksit taksit yapmasan. Ben de hoşlanmıyorum söylemekten ama ne yaparsın işte.![]()
Unuttuk işteTeşekkürler de keşke böyle taksit taksit yapmasan. Ben de hoşlanmıyorum söylemekten ama ne yaparsın işte.![]()
Her hafta mı unutulur.Unuttuk işte![]()
Yoğun bir insanım naparsınHer hafta mı unutulur.![]()
Bence onunla pek ilgisi yok da neyse.Yoğun bir insanım naparsın![]()
Çağatay'ın hakkı yenilmiş ama en azından Serkan'ın hakkı verilmiş
Çağatay zirveye oynar diyordum aslında, antiler olunca hakkı verilmedi... Seçimlerim rekor kırdı en azından.Çağatay'ın hakkı yenilmiş ama en azından Serkan'ın hakkı verilmiş![]()
![]()
Özel juri olmalıydım @Aserat@Forumdash Çağatay Ulusoy gibi kaliteli ve yakışıklı bir ismin bu programda olmaması üzücü olurdu. @Çiğdem gibi arkadaşlara inat mükemmel haftayı canlandırdık.![]()
Bence de en iyi haftalar bu hafta ve @xBUGRAx'in haftasıydıÇağatay zirveye oynar diyordum aslında, antiler olunca hakkı verilmedi... Seçimlerim rekor kırdı en azından.![]()
Senden de bana geçti
Barış Arduç mu saçma sapan.Bence de en iyi haftalar bu hafta ve @xBUGRAx'in haftasıydı
Diğerleri saçma sapan insanlar getirmişti![]()
Bir o düzgündüBarış Arduç mu saçma sapan.![]()
Adamının hatrına dedimProgramı sevme ihtimalimi nereden çıkardın, yok öyle bir şey çıkar onu aklından.Kim yarışırsa yarışsın umrumda değil NET.
![]()
@MEnes Halka hayranı daha geçen günde bu adamın hakkında konusuyorduk diziden gitme haberi açılmıştı bırakmam diyordu![]()
![]()
![]()
Yani diyecek söz bulamıyorum. Ben karakterin diziden ayrılma ihtimalinin senaryo gereği imkansız olduğundan bahsettim burada ise neler dönmüş.@MEnes Adamın adını diyorduda adamı dünya gözüyle ilk kez gördüm maşşllahı var gerçekten![]()
![]()
Ama programda Mnes adamın oyunculuğuyla ilgileniyor notunuda düştüm![]()
Kimse benim adamım falan değil nereden çıkardın.