Teşekkürler.Emeğine sağlık çok güzel bir program olmuş
Teşekkürler.Emeğine sağlık çok güzel bir program olmuş
@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat
@xemrexxx sana güveniyorum tatlım@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat@Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx
Çiğdem: Gelecek hafta Emre'nin seçeceği kişilerden korkuyorum ben.
xBUGRAx: Uygunsuz şeylerde oynayan oyunculardan seçer durur.
xemrexxx: Ben de onu diyecektim, erotik filmlerden seçebilir miyim.
Aserat: Hayır.
Hayret bu sefer zorlamadan okumuşsun. 😱 Teşekkürler ama Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslısın anladık.
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben.@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat@Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx
@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat@Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx
kaliteli mal seçerim ben@xemrexxx sana güveniyorum tatlım
sunucunun kafasını mikrofonla dağıtabilir miyizTeşekkürler de Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslı olduğunu anladık.
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben.
Çenen değil elin çalışsın özelden at yazmıştım.sunucunun kafasını mikrofonla dağıtabilir miyiz
Bak zorlamana gerek olmadan okuyoruz işteHayret bu sefer zorlamadan okumuşsun. 😱 Teşekkürler ama Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslısın anladık.
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben.
Zorlamak gibi düşünme ama diğer programdan da etiket gitmiştir oraya da bakabilirsin.Bak zorlamana gerek olmadan okuyoruz işteTekrar tekrar söylememe gerek var bence aşırı samimiydi parlak olmasa da olur samimiyeti yeter
Tam da oraya girecektim ama biri zaten yapacağım bir şeyi bana yapmamı söyleyince sinir oluyorumZorlamak gibi düşünme ama diğer programdan da etiket gitmiştir oraya da bakabilirsin.
Takma söylediklerimi rahat rahat oku. Susuyorum.Tam da oraya girecektim ama biri zaten yapacağım bir şeyi bana yapmamı söyleyince sinir oluyorum
Kendisi baş sapık anam@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat@Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx
Kendi kaybeder canımAşkım benim gibi parlak dehasını jüriye almadığı için @Aserat a herşey müstahak
Beter olsunKendi kaybeder canım
Emre tosbağasını alıp seni almamak da ne bileyimBeter olsunÇok özledim seniArada varlığını hissettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?