Klasik Parks and Recreation - Dizi Yorumları

2x7

Haloween özel bölümüydü. Eh işte dizinin ortalamasının altında bir bölümdü.

7/10

------

2x8

Çok iyiydi. :D Ron muhteşem karakter onun üzerinden daha fazla yürümeliler, bu bölümde olduğu gibi. :):)

8+ /10

--------

2x9

Bir önceki bölümün altında olsa da güzeldi. Andy de çok iyi karakter. Tom'un şekilleri fazla kafaya takması muhteşemdi.

Amy Poehler sen ne harika bir kadınsın diyerek bugünlük yorum faslını kapayalım. :):)

8/10

2x10 2x11 2x12

Günün yorgunluğunu azaltan güzel üç bölümdü yine. :)

Andy ve April iyi bir ikili olma yolunda ilerliyorlar gibi. April de çok iyi karakter. Mimikleri, kameraya bakışları falan çok iyi. :A

2x10'da Ron harikaydı. 2x11'de de güzel sahneleri vardı. :D

8/10 8/10 7/10

2x13 2x14 2x15

Dünün yorumları bugüne kaldı.

Tek tek detayları çok hatırlamıyorum ama güzel bölümlerdi.

13'te April'ın Ron'un işini kapması ve sonrasında olanlar süperdi.

Ron efsane karakter ya Nick Offerman'ın hiç Emmy veya Altın Küre adayı olmaması ayıp.

Andy de süper, bol bol güldürmeye devam ediyor. :D

Bu arada Will Arnett'ı konuk görmek güzeldi de karakteri çok iyi değildi. :):)

8/10 7/10 8/10

2x16 2x17 2x18

Süper bölümlerdi. Haftasonu arası sonrası özlemişim diziyi. Gitikçe açılmaya başladı karakterler falan. Bol bol güldürdü, eğlendirdi.

16. bölümün sonunda Tom'a sesli güldüm. :A 18'de kaçtığı sahnede de. :A

17. bölüm dizinin şimdiye kadarki en iyi bölümü olabilir. İşin içinde ödül olunca zaten ekstra güzel oluyor. :)

Andy ve April sahneleri de harika gidiyor. :D

8+/10 9/10 8+/10

2x19 2x20 2x21

Dünkü üçlüye göre biraz düşük olsa da güzel bölümlerdi.

21 içlerinde en iyisiydi. Leslie'nin toplantıları öğrenince sevinmesi harikaydı. Çok tatlı kadın ya. :D

19'da Andy Samberg konuktu ama karakteri pek iticiydi. :(

Jerry ile dalga geçmeleri çok komik. :D

Bu arada Ann, Andy ve April üçgen olmaya doğru gidiyor, hayırlısı. :D

8-/10 8/10 8+/10

2x22 2x23 2x24 (Sezon Finali)

22 pek iyi değildi sezon ortalamasına göre.

23 güzeldi. Andy'nin April için November şarkısı yazması sesli güldürdü. :A

24 süperdi. Özellikle Ron'un yeni zil sesine kahkaha attım, muhteşemdi. Aklıma geldikçe gülerim ben buna. :D

Diziye girmesini beklediğim Rob Lowe da fena giriş yapmadı. İlginç bir karakteri canlandırıyor gibi o da. :D

7/10 8/10 9/10

Neticede bu sezon baya güzeldi. Dizi sezonun ortalarına doğru iyice açıldı ve öyle devam etti. Bir sonraki sezona muhtemelen 1-2 ay sonra başlarım. O zamana kadar bana yetişmek isteyenler rahatlıkla yetişebilir ama diziyi izleyecekseniz şöyle bir 10 bölümlük kadar bir şans vermeniz gerek. Çünkü 6 bölümlük ilk sezon o kadar da parlak değil, sonradan açılıyor dizi. Mesela dizinin şu sıralar en komik karakteri Andy ama ilk bölümlerde hiç de öyle komik değildi. :) Ron yine aynı şekilde... @cevaa @Danger UA! ve diğer herkes. :)

@OzaN Tamam bakalım ben ilk 2 bölümü izledim ama 2.sezonun bir kısmına kadar daha şans vereceğim. Yetişirim sana. The Office'e ne zaman başlıyoruz.

@OzaN Tamam bakalım ben ilk 2 bölümü izledim ama 2.sezonun bir kısmına kadar daha şans vereceğim. Yetişirim sana. The Office'e ne zaman başlıyoruz.
The Office dört sezon kaldı. Michael'lı sezonlar iki sezon kaldı. Fazla acele etmemize gerek yok bence 1-2 diziye daha bakmayı düşünüyorum öncelikle. 1 ay sonra falan başlayabiliriz yeni sezona ama tabii sana da bağlı. :):)

The Office dört sezon kaldı. Michael'lı sezonlar iki sezon kaldı. Fazla acele etmemize gerek yok bence 1-2 diziye daha bakmayı düşünüyorum öncelikle. 1 ay sonra falan başlayabiliriz yeni sezona ama tabii sana da bağlı. :):)
Evet ya Michael ile 2 sezonumuz kaldı sadece. :( Ramazan bitince başlamaya ne dersin?

Bugün sıkıntıdan 1.bölüme bakayım dedim ama 5 dk. sonra kapattım. Başroldeki kadın Office'deki Michael'ın aynısı, büyük ihtimal diğer karakterlerde birbirine benzicek, o yüzden hiç izlememek daha iyi.

Bugün sıkıntıdan 1.bölüme bakayım dedim ama 5 dk. sonra kapattım. Başroldeki kadın Office'deki Michael'ın aynısı, büyük ihtimal diğer karakterlerde birbirine benzicek, o yüzden hiç izlememek daha iyi.
Ben 10 bölüm izle diyorum sen 5 dakikada kapattım diyorsun. :D Office ile benzerliği çok az sadece belgesel tarzında olup iş ortamında geçmesi benziyor. :):) Leslie ve Michael'ın neresi aynı ya ikisi de sıradışı kişilikler tabii de özellikleri çok farklı. :D

Ben 10 bölüm izle diyorum sen 5 dakikada kapattım diyorsun. :D Office ile benzerliği çok az sadece belgesel tarzında olup iş ortamında geçmesi benziyor. :):) Leslie ve Michael'ın neresi aynı ya ikisi de sıradışı kişilikler tabii de özellikleri çok farklı. :D
Bilmiyorum benim hoşuma gitmedi :D Bunun yerine Office'i tekrar izlerim daha iyi :D

Bilmiyorum benim hoşuma gitmedi :D Bunun yerine Office'i tekrar izlerim daha iyi :D
Ya 5 dakikada 10 dizi izlesen 8'i hoşuna gitmez zaten. Potansiyel vaat eden dizilere 5-10 bölüm şans vermek lazım en azından. İlk bölümden dizi silsem ben ne Seinfeld ne The Office ne de Friends izlerdim büyük ihtimal. :D

Ya 5 dakikada 10 dizi izlesen 8'i hoşuna gitmez zaten. Potansiyel vaat eden dizilere 5-10 bölüm şans vermek lazım en azından. İlk bölümden dizi silsem ben ne Seinfeld ne The Office ne de Friends izlerdim büyük ihtimal. :D
Belki bi ara tekrar bakarım ama beğenebileceğimi sanmıyorum :D

3x1 3x2

Güzel bir geri dönüş oldu.

İlk bölüm giriş niteliğindeydi de ikinci bölüm çok iyiydi. :D

Andy yine bol bol güldürdü. Özellikle hastaneye gidip hemen kalktığı yerde sesli güldüm. :A Giderek muhteşemleşen bir karakter. Ron Swanson da iyiydi tabii yine. :D

Yeni karakterlere çok ısınamadım şimdilik ama bakalım. :D

7/10 8+/10

3x3

Çok güzel bölümdü yine.

Pawnee sloganları süperdi. :A Jerry'nin yine dalga konusu olması komikti. :D

Zaman kapsülü olayı çok iyi bağlandı. :)

Tom'un Twilight hastası olması çok komikti. :D Tabii Twilight hastası karakteriyle Will Forte de renk kattı. :D

9- /10

3x4'ten 3x16'ya (Sezon Finali)

Bu sezon tek tek yorum yapamadım tüm bölümlere ama çok iyi sezondu. İlk iki sezondan daha iyiydi. 8 altı bölüm neredeyse yoktu. 8-9 arasıydı bölümler. :)

Leslie'nin ağırlığı biraz azaldı ve komedi yükünü iyice yan karakterler çekmeye başladı.

İlk iki sezon olan gereksiz Mark'tan kurtulmamız harika oldu.

Chris muhteşem karakter gittikçe seviyorum. :D Ben de fena değil başta soğuk baksam da mimikleri falan güzel. :D

Andy - April çifti çok hızlı ilerlediler. Sezonun ilk yarısı neredeyse başroldüler ama son bölümlerde ağırlıkları biraz azaldı. Dizinin en büyük rengiler çoğu zaman.

Tom öyle dizide çok ağırlığı olan bir karakter değil ama bazen sağlam güldürüyor. Mimiklerine falan da bayılıyorum zaten. :D

Ve Ron Ron Ron... Adam efsane ya bu sezon patlama yaptı iyice. Sezonun en komik anlarında genelde o vardı. Her sahnesi ayrı efsane. :A Doğum günü kutlaması, yuvarlak masası en çok aklımda kalanlar. :D

Bölümlere puanlarımı yazayım tek tek:

3x4 7/10
3x5 6/10
3x6 8/10
3x7 8/10
3x8 8/10
3x9 9/10
3x10 8/10
3x11 8/10
3x12 8/10
3x13 7/10
3x14 8/10
3x15 9/10
3x16 9/10

4x1 4x2 4x3

İyi başlangıç oldu. En çok 2. bölüm sevilmiş ama aksine benim en az sevdiğim o oldu. Tabii bazı yerlerde güldüm onda da. :D

Ron reyis bu sezon iyice ön plana çıkmış.

- Issız adaya gitsen alacağın ilk şey ne olur?
- Sessizlik

:A

8/10 7/10 8/10