Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AFK'den çok Lale Devri veya Yer Gök Aşk örnek verilebilir eğer olursa.

ıyy diziyi izlememiş konuşuyor .ss

daha kaliteli olanı biziz somnuçta acı aşk istediği ka izlensin zaten reytingler hükümsüz

ıyy diziyi izlememiş konuşuyor .ss

daha kaliteli olanı biziz somnuçta acı aşk istediği ka izlensin zaten reytingler hükümsüz
Doğrudur 10 bölümdür doğru düzgün izlemiyorum.
Sen dememiş miydin Acı Aşk Rusya'da da izleniyor diye daha ne olsun her şeyde önde işte.
Hem zaten ikisi de AB'de düşük sen kabul etmesen de, fazla kalite konusuna girme bence.

Yer Gök Aşk finalini 6 reytingle yaptı tam 3 başrol kaybederek.
Helal olsun.

hayır izleniyor değil fanlarımızın baktığı 5 diziden biriymiş biz istersek onu da yok ederiz

Şükran Ovalı'nın olduğu ilk fragman gelmiş, ilgililere duyurulur.

Bu da fragmanı izlemeye üşenenler için ekran görüntüsü:

@xemrexxx @destere @mrt-06 ve diğerleri...

ay ben şok önce nurgül sorun yaşadı ayrıldı sonra erkan petekkaya ameliyat oldu şimdi de barış falay domuz gribi olmuş 😱 ayol başka dizi olsa @Çiğdem- büyüsü derim sanırım @denizz19 çiğdemle takıla takıla büyücülüğü öğrenmiş kırgınlar zirvede olsun diye büyü yapıyor
@destere @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Aserat

Diziye havalı girmiş Şükran. Bence bu karakter kurtarmaz diziyi.

sığırlar hazal üstüne gidiyor şimdide parlak bir matematik hocası bulmuşlar kıza, yalnız o kız kıl bir tip ondan bir cacık olmaz

dizide cansu, keriman, özkan var onlar için izliyorum diziyi diğerleri gereksiz tipler

cansunun da hop hop zamanı geldi gewç bile kaldı o aşüftelikle birkaç sahne görelim şöyle rtükün ceza vereceği türden

Verdiğin örneğe bak @denizz19'u bir jöne benzetseydin bari.
ondan jön değil bön olur

cansunun da hop hop zamanı geldi gewç bile kaldı o aşüftelikle birkaç sahne görelim şöyle rtükün ceza vereceği türden

ondan jön değil bön olur

karakterlerle oynamasalar keşke şu an cansunun karakteri çok düzgün ama bizim senaristlerin reyting uğruna karakterleri çip ettiklerine çok rastladık
burdada öyle bir halt yerlerse içine ederler işin