Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl Nurgül kim? :F Görecez bakalım Nurgülümü çok küçümsüyorsun ha senaristler yokluğunu hissettirmemeye başarırsa AFK'daki gibi aynı ayarda gidebilir.

Orijnali bu haftayı da önde tamamlamış. :A

27.Acı Aşk9% 3,74% 9,162,94 Milyon
28.Gecenin Kraliçesi5% 3,65% 8,612,87 Milyon

AFK'den çok Lale Devri veya Yer Gök Aşk örnek verilebilir eğer olursa.:A

Nasıl Nurgül kim? :F Görecez bakalım Nurgülümü çok küçümsüyorsun ha senaristler yokluğunu hissettirmemeye başarırsa AFK'daki gibi aynı ayarda gidebilir.

Orijnali bu haftayı da önde tamamlamış. :A

27.Acı Aşk9% 3,74% 9,162,94 Milyon
28.Gecenin Kraliçesi5% 3,65% 8,612,87 Milyon
ıyy diziyi izlememiş konuşuyor .ss

daha kaliteli olanı biziz somnuçta acı aşk istediği ka izlensin zaten reytingler hükümsüz:A

ıyy diziyi izlememiş konuşuyor .ss

daha kaliteli olanı biziz somnuçta acı aşk istediği ka izlensin zaten reytingler hükümsüz:A
Doğrudur 10 bölümdür doğru düzgün izlemiyorum. :A Sen dememiş miydin Acı Aşk Rusya'da da izleniyor diye daha ne olsun her şeyde önde işte. :A Hem zaten ikisi de AB'de düşük sen kabul etmesen de, fazla kalite konusuna girme bence. :F

Yer Gök Aşk finalini 6 reytingle yaptı tam 3 başrol kaybederek.:F
Helal olsun. :A

Evet 10 bölümdür doğru düzün izlemiyorum. :A Sen dememiş miydin Acı Aşk Rusya'da da izleniyor diye daha ne olsun her şeyde önde işte. :A Hem zaten ikisi de AB'de düşük sen kabul etmesen de, fazla kalite konusuna girme bence. :F

Helal olsun. :A
hayır izleniyor değil fanlarımızın baktığı 5 diziden biriymiş biz istersek onu da yok ederiz:A

Şükran Ovalı'nın olduğu ilk fragman gelmiş, ilgililere duyurulur. :)

Bu da fragmanı izlemeye üşenenler için ekran görüntüsü:
CbSYVeiUUAA5WST.png

@xemrexxx @destere @mrt-06 ve diğerleri...

ay ben şok önce nurgül sorun yaşadı ayrıldı sonra erkan petekkaya ameliyat oldu şimdi de barış falay domuz gribi olmuş 😱 ayol başka dizi olsa @Çiğdem- büyüsü derim sanırım @denizz19 çiğdemle takıla takıla büyücülüğü öğrenmiş kırgınlar zirvede olsun diye büyü yapıyor :F @destere @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Aserat

ay ben şok önce nurgül sorun yaşadı ayrıldı sonra erkan petekkaya ameliyat oldu şimdi de barış falay domuz gribi olmuş 😱 ayol başka dizi olsa @Çiğdem- büyüsü derim sanırım @denizz19 çiğdemle takıla takıla büyücülüğü öğrenmiş kırgınlar zirvede olsun diye büyü yapıyor :F @destere @mrt-06 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Aserat

sığırlar hazal üstüne gidiyor şimdide parlak bir matematik hocası bulmuşlar kıza, yalnız o kız kıl bir tip ondan bir cacık olmaz :)
dizide cansu, keriman, özkan var onlar için izliyorum diziyi diğerleri gereksiz tipler :)

sığırlar hazal üstüne gidiyor şimdide parlak bir matematik hocası bulmuşlar kıza, yalnız o kız kıl bir tip ondan bir cacık olmaz :)
dizide cansu, keriman, özkan var onlar için izliyorum diziyi diğerleri gereksiz tipler :)
cansunun da hop hop zamanı geldi gewç bile kaldı o aşüftelikle birkaç sahne görelim şöyle rtükün ceza vereceği türden :A

Verdiğin örneğe bak @denizz19'u bir jöne benzetseydin bari. :A
ondan jön değil bön olur:A

cansunun da hop hop zamanı geldi gewç bile kaldı o aşüftelikle birkaç sahne görelim şöyle rtükün ceza vereceği türden :A

ondan jön değil bön olur:A

karakterlerle oynamasalar keşke şu an cansunun karakteri çok düzgün ama bizim senaristlerin reyting uğruna karakterleri çip ettiklerine çok rastladık:) burdada öyle bir halt yerlerse içine ederler işin :)