Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buraya yorum yapacağına acaydin yakalar din ben yarim saat izledim iki cam kırma sahnesi gördüm dizi o konuda bonkor))
Annem tvyi kapattirdiki ben 20.30 la 20.45 arasini izledim yoktu tek gordugum sahne melun bi hala

Paramparça'yı açtım ilk yarım saatini izledim sonra Ulan İstanbul'a geçtim

Şimdi Paramparça'nın tekrarını izle sonra aç Ulan İstanbul'u onun tekrardan izle sonra ikisine yazı yaz çok işim var çook

Aaaa bir moderatöre beddua etmek yakışıyor mu?
@mrt-06 editörlerin rengine alıştım da senin bu mavi rengine alışamadım ya yeşilken daha iyiydi

Alışırsın zamanla ya insan nelere alışıyor.

İlk bölüm bitti, şimdi tekrarını izleyeyim

Bu arada Paramparça şarkısı çok güzel, bir Ihlamurlar Altında çıkar sesine sağlık İntizar

Yeter artık izleme o diziyi yeter.
Başka dizilere yelken açmanın vakti gelmedi mi sence?
Bak ben OHB'ye başlıycam.
Bıkmadım valla.
Geçenlerde ShowMax'te Hayat Bilgisi vardı onu izliyorum bir de.

OHB ilk sezon devamlı izledim de şimdi annem Gönül İşleri'ni izliyor haliyle ben de ona bakıyorum.

Bıkmadım valla.
Geçenlerde ShowMax'te Hayat Bilgisi vardı onu izliyorum bir de.

OHB ilk sezon devamlı izledim de şimdi annem Gönül İşleri'ni izliyor haliyle ben de ona bakıyorum.
Bak bu çok iyiymiş.
İnanmıycan ama ben Hayat Bilgisi'ni aylardır izlemiyorum uzun bir süre de izlemiycem yıllar sonra yeni dizi gibi izliycem, iyice unutmam lazım.
Sende benim taktiği yap bence.

Anladım.

Bak bu çok iyiymiş.
İnanmıycan ama ben Hayat Bilgisi'ni aylardır izlemiyorum uzun bir süre de izlemiycem yıllar sonra yeni dizi gibi izliycem, iyice unutmam lazım.
Sende benim taktiği yap bence.

Anladım.
Taktiğin iyi ama ben her haftasonu 6'da kalkıp TRT1'de Mazi Kalbimde Yaradır'ın tekrarlarını izliyorum.

Hafta sonu? 6'da kalkmak? Dizi için? 1000. tekrarı için? 😱 Ben şok ben iptal ben wefad yani. .ss
7.30'da bitiyor, yine uyuyorum sonra.

Hem ben de ilk kez izliyormuş gibi izliyorum. Mesela geçen bölümün sonunda silah patladı kim vuruldu diye heyecan yaptım açıp diğer bölümün fragmanını izledim.

Dizi fena sayılmaz 2.tekrarına bakıyorum hoş ve izlenilesi bir dizi olmuş..

Başları biraz sıkıcıydı ama sonra olaylar çok güzel gelişmeye başladı. Ben diziyi beğendim.