Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buraya yorum yapacağına acaydin yakalar din ben yarim saat izledim iki cam kırma sahnesi gördüm dizi o konuda bonkor))
Annem tvyi kapattirdiki ben 20.30 la 20.45 arasini izledim yoktu tek gordugum sahne melun bi hala :(

Paramparça'yı açtım ilk yarım saatini izledim sonra Ulan İstanbul'a geçtim :)

Şimdi Paramparça'nın tekrarını izle sonra aç Ulan İstanbul'u onun tekrardan izle sonra ikisine yazı yaz çok işim var çook :D

Aaaa bir moderatöre beddua etmek yakışıyor mu? :F
@mrt-06 editörlerin rengine alıştım da senin bu mavi rengine alışamadım ya yeşilken daha iyiydi :D

Paramparça'yı açtım ilk yarım saatini izledim sonra Ulan İstanbul'a geçtim :)

Şimdi Paramparça'nın tekrarını izle sonra aç Ulan İstanbul'u onun tekrardan izle sonra ikisine yazı yaz çok işim var çook :D

@mrt-06 editörlerin rengine alıştım da senin bu mavi rengine alışamadım ya yeşilken daha iyiydi :D
Alışırsın zamanla ya insan nelere alışıyor. :D

İlk bölüm bitti, şimdi tekrarını izleyeyim :)

Bu arada Paramparça şarkısı çok güzel, bir Ihlamurlar Altında çıkar sesine sağlık İntizar :)

Yeter artık izleme o diziyi yeter. :T Başka dizilere yelken açmanın vakti gelmedi mi sence? :A Bak ben OHB'ye başlıycam. :D:D
Bıkmadım valla. :F Geçenlerde ShowMax'te Hayat Bilgisi vardı onu izliyorum bir de. :A

OHB ilk sezon devamlı izledim de şimdi annem Gönül İşleri'ni izliyor haliyle ben de ona bakıyorum. :F

Bıkmadım valla. :F Geçenlerde ShowMax'te Hayat Bilgisi vardı onu izliyorum bir de. :A

OHB ilk sezon devamlı izledim de şimdi annem Gönül İşleri'ni izliyor haliyle ben de ona bakıyorum. :F
Bak bu çok iyiymiş. :A İnanmıycan ama ben Hayat Bilgisi'ni aylardır izlemiyorum uzun bir süre de izlemiycem yıllar sonra yeni dizi gibi izliycem, iyice unutmam lazım. :F Sende benim taktiği yap bence. :D

Anladım. :A

Bak bu çok iyiymiş. :A İnanmıycan ama ben Hayat Bilgisi'ni aylardır izlemiyorum uzun bir süre de izlemiycem yıllar sonra yeni dizi gibi izliycem, iyice unutmam lazım. :F Sende benim taktiği yap bence. :D

Anladım. :A
Taktiğin iyi ama ben her haftasonu 6'da kalkıp TRT1'de Mazi Kalbimde Yaradır'ın tekrarlarını izliyorum. :F

Hafta sonu? 6'da kalkmak? Dizi için? 1000. tekrarı için? 😱 Ben şok ben iptal ben wefad yani. .ss
7.30'da bitiyor, yine uyuyorum sonra. :F

Hem ben de ilk kez izliyormuş gibi izliyorum. Mesela geçen bölümün sonunda silah patladı kim vuruldu diye heyecan yaptım açıp diğer bölümün fragmanını izledim. :F :F

Başları biraz sıkıcıydı ama sonra olaylar çok güzel gelişmeye başladı. Ben diziyi beğendim.

Forum İstatistikleri

Konular
173,172
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil