Annem tvyi kapattirdiki ben 20.30 la 20.45 arasini izledim yoktu tek gordugum sahne melun bi halaBuraya yorum yapacağına acaydin yakalar din ben yarim saat izledim iki cam kırma sahnesi gördüm dizi o konuda bonkor))
Annem tvyi kapattirdiki ben 20.30 la 20.45 arasini izledim yoktu tek gordugum sahne melun bi halaBuraya yorum yapacağına acaydin yakalar din ben yarim saat izledim iki cam kırma sahnesi gördüm dizi o konuda bonkor))
Aaaa bir moderatöre beddua etmek yakışıyor mu?Geçenlerde ben de @sokak sanati'na söylüyordum aynısını.Çok seviyordum ben diziyi. Zaten Kanal D'ye olan sinirim Sultan'ı bitirmesinden başladı.
![]()
@mrt-06 editörlerin rengine alıştım da senin bu mavi rengine alışamadım ya yeşilken daha iyiydiAaaa bir moderatöre beddua etmek yakışıyor mu?![]()
Alışırsın zamanla ya insan nelere alışıyor.Paramparça'yı açtım ilk yarım saatini izledim sonra Ulan İstanbul'a geçtim
Şimdi Paramparça'nın tekrarını izle sonra aç Ulan İstanbul'u onun tekrardan izle sonra ikisine yazı yaz çok işim var çook
@mrt-06 editörlerin rengine alıştım da senin bu mavi rengine alışamadım ya yeşilken daha iyiydi![]()
Snn rengin mi degistiAlışırsın zamanla ya insan nelere alışıyor.![]()
Çok teşekkür ederim abi.@mrt-06 yeni gordum terfi etmissin yeni gorevin hayirli olsum![]()
Oh olsun Kanal D'ye.Aaaa bir moderatöre beddua etmek yakışıyor mu?![]()
Daha fazla üstelemiyorum bu kanalın leşi çok iyiyce elem kedere gelme.Oh olsun Kanal D'ye.Aklıma Boynu Bükükler geldi bir de.
![]()
Açayım 1.bölümden izleyeyim.Daha fazla üstelemiyorum bu kanalın leşi çok iyiyce elem kedere gelme.![]()
Yeter artık izleme o diziyi yeter.Açayım 1.bölümden izleyeyim.Daha ilk günümden elem kedere gelmeyeyim.
![]()
Bıkmadım valla.Yeter artık izleme o diziyi yeter.Başka dizilere yelken açmanın vakti gelmedi mi sence?
Bak ben OHB'ye başlıycam.
![]()
Bak bu çok iyiymiş.Bıkmadım valla.Geçenlerde ShowMax'te Hayat Bilgisi vardı onu izliyorum bir de.
OHB ilk sezon devamlı izledim de şimdi annem Gönül İşleri'ni izliyor haliyle ben de ona bakıyorum.![]()
Taktiğin iyi ama ben her haftasonu 6'da kalkıp TRT1'de Mazi Kalbimde Yaradır'ın tekrarlarını izliyorum.Bak bu çok iyiymiş.İnanmıycan ama ben Hayat Bilgisi'ni aylardır izlemiyorum uzun bir süre de izlemiycem yıllar sonra yeni dizi gibi izliycem, iyice unutmam lazım.
Sende benim taktiği yap bence.
Anladım.![]()
Hafta sonu? 6'da kalkmak? Dizi için? 1000. tekrarı için? 😱 Ben şok ben iptal ben wefad yani. .ssTaktiğin iyi ama ben her haftasonu 6'da kalkıp TRT1'de Mazi Kalbimde Yaradır'ın tekrarlarını izliyorum.![]()
7.30'da bitiyor, yine uyuyorum sonra.Hafta sonu? 6'da kalkmak? Dizi için? 1000. tekrarı için? 😱 Ben şok ben iptal ben wefad yani. .ss