Bomba fragman bölümü merakla bekliyoruz. )
@cookies @vadikızı @Ahmad @hayret bi şey @xemrexxx @MelankoliK
Son düzenleme:
geride olmaya devam yetişecem inşallah yaBomba fragman bölümü merakla bekliyoruz.)
@cookies @vadikızı @Ahmad @hayret bi şey @xemrexxx @MelankoliK
Aynen.
yaktımı vallamı
neresi yandı peki iz kalacak yerindemi beter olsun oyaktı yaktı ama bişi olmadı
söndürdüler hemen bişi olmadıneresi yandı peki iz kalacak yerindemi beter olsun o
aman öylemi az yanaymış keşke töbe yarabbim yasöndürdüler hemen bişi olmadı
anemm ne oldu bu adama yahu
inşalah ölmüştür
hazalın dedesi olduğunu çok belli, ediyor hep hile hurda peşindetövbe yarabbim ne istiyon adamdan
ne teyzesi beee abla bile diyemez
ay kız @Çiğdem- sen bu parlağı nasıl keşfetmedin gerçi senden 2.5 yaş küçük sana teyze diyebilir@vadikızı @cookies @EFE UYSAL @sokak sanati @Aserat
hemen göz koydun dimi 😱 bu arada bu parlak lisedeyken 100 kiloymuş bak 19* yaşından 22 yaşına böyle gelmiş bunu destereye söyledim bir ümitlenmiş totosunu küçültmek için pilatese yazlmış ama totosunun ağırlığı pilates toplarını patlattıpğı i.in ilk günden atılmışne teyzesi beee abla bile diyemez
ah ah geride kaldım tamamlam lazım bölümleri
Ozan @Çiğdem-'e bakarmı sence, hayal dünyasında yaşıyor Çiğdem.hemen göz koydun dimi 😱 bu arada bu parlak lisedeyken 100 kiloymuş bak 19* yaşından 22 yaşına böyle gelmiş bunu destereye söyledim bir ümitlenmiş totosunu küçültmek için pilatese yazlmış ama totosunun ağırlığı pilates toplarını patlattıpğı i.in ilk günden atılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?