Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziyi(Switched at Birth) izlemeden böyle ithamlarda bulunmaman lazım. Paramparça gibi konusu olan çooooook fazla dizi-film var, tabii ki orjinal bir konu değil zaten ekranda tamamen orjinal çok az dizi-film kaldı
Okudugum yazidan izlemis gibi oldum Ana hikaye bire bir ayni. Ufak tefek farklar var sade

Merakla bekliyorum bu bölümü.

Fragmanlar süperdi çünkü.

Komşunun Hazal'ın babası olabileceğini ciddi anlamda düşünmeye başladım çok gözüküyor bu adam

Hazal'a sövmemek gerçekten mümkün değil, bu kadar antipatik bir karakter televizyon dünyasına ilk defa geliyor

Bölüm şimdilik durgun gibi. Bakalım nasıl devam edecek.

Gülseren için çok üzülüyorum gerçekten de.

Ozan cidden ergenlik atarları ile kafayı yemiş. Hergün kavga, hergün farklı bir olay.

Bölüm gayet akıcı bir şekilde ilerliyor bence. Şu Hazal nasıl bir şeytandır ya, Cansu da aksine bir melek.
Gülümser'le barışsalar keşke.

Dilara ve Rahmi iyi entrika çeviriyorlar maşallah ama Cihan'ı Gülseren'den vazgeçirmeleri zor.

Hain Keriman kapıyı da açmıyor Gülseren'e, Özkan'ı da baya doldurdu. Gerçi Nuray diye bir sevgilisi varmış onun da.

Özkan haftaya falan döner herhalde o dönünce dizi daha da hareketlenecek, reytingler daha da artacaktır.

Fena değildi Hazal elimde olsa saçından sürüyerek döverdim öyle nalet kız olmaz olsun Gülserende halen Hazal diyor ,mneyse açmayayım ağzımı, ayrıca dizide ufak tefek hatalar var ama olsun çok ufak önemsencek kadar değil )))

Diziyi açınca takılıp kalıyorum. Çok güzel bir bölümdü.

Dizide Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ilk sezonundaki akıcılık var. Aynı şekilde müzikleri falanda çok iyi kullanıyorlar. Her oyuncu ön planda. Mesela Hazal ile Cansu karakterlerine yüklenseler tıpkı Farah Zeynep Abdullah gibi çıkış yapabilirler. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ilk sezonunu izleyenler bana hak verecektir. @RevaN sen izlemiştin demi?

Bende oyle dusunuyorum))