Haberi yapan blogcu.Fragmanda Cihan birini itiyor o kim?![]()
Haberi yapan blogcu.Fragmanda Cihan birini itiyor o kim?![]()
Ha evet doğru, onu unutmuşum.Haberi yapan blogcu.![]()
Anammm süper
30 dakikadır izliyorum bir saniye boş sahne yok arkadaş harika ya. Keriman tokatı yedi ne iyiydi.![]()
Bende kızmaktan çok gülüyorum.Kerimana valla kızamıyorum ya her onu gösterdiklerinde yüzümde bir tebessüm oluşuyor.
![]()
Bu kadar iyi oyunculuk olamazdı bence.Ben bu rolü kimseye yakıştıramam.Diziyi sırtlayan bir isim diyebilirim.Bende kızmaktan çok gülüyorum.![]()
Dizide sırıtan hiçbir oyuncu yok zaten.Bu kadar iyi oyunculuk olamazdı bence.Ben bu rolü kimseye yakıştıramam.Diziyi sırtlayan bir isim diyebilirim.![]()
Dizide sırıtan hiçbir oyuncu yok zaten.![]()
Zaten Solmaz çok görünmüyor dizide sıkıntı yok.Valla Güneş Emiri severim ama ilk bölümde çok sırıttı.
Ama sonlara doğru açıldı.
![]()
Onun yerine Kerimanı göstersinler bana yeterZaten Solmaz çok görünmüyor dizide sıkıntı yok.![]()
Keriman ve Nurgül ağırlıklı gösterilsin bence.Onun yerine Kerimanı göstersinler bana yeter![]()
😱CansuKeriman ve Nurgül ağırlıklı gösterilsin bence.![]()
Aslında dizi daha büyük kozunu oynamadı Gülserenin kocası gelse 14 e kadar yolu var bence.Keriman ve Nurgül ağırlıklı gösterilsin bence.![]()
Geçen senenin Karagül'ü olacak.😱Cansu
Aslında dizi daha büyük kozunu oynamadı Gülserenin kocası gelse 14 e kadar yolu var bence.
Ağzından bal damlıyor ama Karagül ab de bu oranlara yaklaşamadı ve karagül total paramparça abGeçen senenin Karagül'ü olacak.![]()
Paramparça'da total aslında bakma yakında belirginleşir iyice.Ağzından bal damlıyor ama Karagül ab de bu oranlara yaklaşamadı ve karagül total paramparça abİyi geceler sana yarın final sınavım var.
![]()
Oha senle ortak dizilerimiz baya var o zaman bende izliyorum bunubundan sonra benide etiketleyin izliyorum bende