Haberi yapan blogcu.Fragmanda Cihan birini itiyor o kim?
Haberi yapan blogcu.Fragmanda Cihan birini itiyor o kim?
Ha evet doğru, onu unutmuşum.Haberi yapan blogcu.
Anammm süper
Kerimana valla kızamıyorum ya her onu gösterdiklerinde yüzümde bir tebessüm oluşuyor.30 dakikadır izliyorum bir saniye boş sahne yok arkadaş harika ya. Keriman tokatı yedi ne iyiydi.
Bende kızmaktan çok gülüyorum.Kerimana valla kızamıyorum ya her onu gösterdiklerinde yüzümde bir tebessüm oluşuyor.
Bu kadar iyi oyunculuk olamazdı bence.Ben bu rolü kimseye yakıştıramam.Diziyi sırtlayan bir isim diyebilirim.Bende kızmaktan çok gülüyorum.
Dizide sırıtan hiçbir oyuncu yok zaten.Bu kadar iyi oyunculuk olamazdı bence.Ben bu rolü kimseye yakıştıramam.Diziyi sırtlayan bir isim diyebilirim.
Valla Güneş Emiri severim ama ilk bölümde çok sırıttı.Ama sonlara doğru açıldı.Dizide sırıtan hiçbir oyuncu yok zaten.
Zaten Solmaz çok görünmüyor dizide sıkıntı yok.Valla Güneş Emiri severim ama ilk bölümde çok sırıttı.Ama sonlara doğru açıldı.
Onun yerine Kerimanı göstersinler bana yeterZaten Solmaz çok görünmüyor dizide sıkıntı yok.
Keriman ve Nurgül ağırlıklı gösterilsin bence.Onun yerine Kerimanı göstersinler bana yeter
😱CansuKeriman ve Nurgül ağırlıklı gösterilsin bence.
Aslında dizi daha büyük kozunu oynamadı Gülserenin kocası gelse 14 e kadar yolu var bence.Keriman ve Nurgül ağırlıklı gösterilsin bence.
Geçen senenin Karagül'ü olacak.😱Cansu
Aslında dizi daha büyük kozunu oynamadı Gülserenin kocası gelse 14 e kadar yolu var bence.
Ağzından bal damlıyor ama Karagül ab de bu oranlara yaklaşamadı ve karagül total paramparça abİyi geceler sana yarın final sınavım var.Geçen senenin Karagül'ü olacak.
Paramparça'da total aslında bakma yakında belirginleşir iyice. İyi sınavlar, iyi geceler.Ağzından bal damlıyor ama Karagül ab de bu oranlara yaklaşamadı ve karagül total paramparça abİyi geceler sana yarın final sınavım var.
Oha senle ortak dizilerimiz baya var o zaman bende izliyorum bunubundan sonra benide etiketleyin izliyorum bende